Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wykorzystać 1,4 mln IGC ?

eagames2134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym dozbierał 2mln. i kupił coś z klasy a . Poszukaj tam autka za kase . Ja osobiście znajdowałem za 2mln. auta z dobrym prowadzeniem i szybkie . Ogółem miały po 690-720 . Więc polecam zajrzeć do klas A i poszukać tam.

Opublikowano

Możesz kupić Lotusa Europę S, Bardzo dobre auto ale mały v max, więc musIałbyś mieć ultra z v maxem do niego. Poza tym ja bym dozbierał te 1,8kk i kupił Roadstera. Na pewno nie wydawaj tej kasy na karty po 100k albo 60, bo ja już wydałem tak 20 milionów (czyście doświadczalnie) i nie dropło nic ciekawego.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Jeżeli interesują cię ucieczki drużynowe, to kupuj Forda Mustanga Boss 302 '69, świetnie tam się sprawdza.

Chociaż radzę tak jak upy, dozbieraj jeszcze trochę kasy i kup coś bardzo dobrego, np. Forda Mustanga Boss 302 '12, Lamborghini Murcielago Roadster lub Bentley Continental Supersports Coupe.

Opublikowano

A nie lepiej ścigać się w klasie B!? Kup sobie Lotus Europe S za 1.300tys. IGC i ulepsz ją do B599, włuż 2Gwiazdowe moc i przedłużenie NITRA, obroty i działanie STARTU, gotówki za wyścig i ścigaj się na zawodach klasowych zdobywając 20% więcej kasy za wyścig.

Bo nie wiem czy wiecie ale w wyścigach klasowych zdobywa się 20% więcej kasy!

Opublikowano

Ja polecam uzbierać przynajmniej 1.800 k na roadstera , chyba że ci się nie chce to możesz kupić lambo tylko nie pamiętam modelu , popatrz w klasie A bo chyba tam był taki .

nxtVYBh.png

Opublikowano

Ja polecam uzbierać przynajmniej 1.800 k na roadstera , chyba że ci się nie chce to możesz kupić lambo tylko nie pamiętam modelu , popatrz w klasie A bo chyba tam był taki .

Jest Gallardo Spyder w klasie B.

Wybrać możesz sobie samochód bez problemu czytając to: http://www.mpcforum.pl/topic/773798-poradnik-samochody-za-igc/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Boże co Wy z tym Lambo macie *-*

Boss jest 100x lepszy.

A ja Ci polecam Lotusika, b. dobre prowadzenie i osiągi też niezłe jak za tą cene.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...