Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bs FunMt2 / Klikacz XenoxMt2

anielka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .!!r

Może na początek.. Piszę 2 tematy w 1 , że by po prostu nie syfić :P. a więc :

Mam taki mały problemik.. Otóż gdzieś na Forum , znalazłem Opublikowanego Buga na Xenoxie z kd i z bankiem.. Wiem , że do banku jest specjalny to mniejsza o to , lecz potrzebuje jak by.. Bota, który na Xenoxie klikałby mi tam żeby bugowało mi SM w ItemSHopie u Seon - Hae. Wiem , ze jest coś takiego , bo noobki już stoją 24/7 przy Seonie i nawet na PW nie odpisują :P .

?2 Temat : Otóż , na Serwerze 4funMt2 , nie chce mi bonować mój Bonusswitcher.. Podobno, są zmienione ID zmianek, wiem jak wyciągnąć ID , mam tego bota : Jest on w pythonie:

http://www.mpcforum.pl/topic/514706-dl-switchbot-w-pythonie/page__hl__%20pythonie__st__0

I nie umiem na nim wyciągnąć ID ;/ Jakieś pomysły ? Lub jakiś DOBRY DZIAŁAJĄCY BonusSwitcher? :C

z Góry Dzięki ; ) .

Będą lajki , + , 5

:D .

Pozdrawiam ^ ^?

sygnatura_450x150.png
Pasjonat
Opublikowano

przyłączam sie do xenoxa zeby ktos sprubowal zobic taki programik co dziala ale sam rusza myszka a ja moge cos inego robic

Opublikowano

przyłączam sie do xenoxa zeby ktos sprubowal zobic taki programik co dziala ale sam rusza myszka a ja moge cos inego robic

Nie bardzo chyba się tak da .. xD

Ale ja po prostu chcę, taki programik żebym mogł na noc kompa zostawić, a on se robi :).

sygnatura_450x150.png
Opublikowano

co do xenoxa to slyszalem ze mozna to taskerem zrobic, a tutaj masz bs'a :

http://www.mpcforum.pl/topic/514684-dlschwitchbot-v3-by-padmak/page__st__240

zobacz czy on dziala

Mogę napisać do Cb na gg , pomógłbyś z taskerem ??
sygnatura_450x150.png
Opublikowano

Wyplaca sam jak taskera/autoklikacza ustawisz oczywiscie przy bugu banku ale na zminimalizowanym oknie nie bedzie wyplacal ;/ Ktos obeznany w autoit mogl by to zrobic na zminimalizowane okno ja narazie sie tylko ucze ale wiem ze byloby to mozliwe.

47670d197bdcd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...