Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] czy za to jest ban?

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jesli afkuje czy jest za to ban?

2. Czy jesli gram bez elite to jesli ktos mnie kikuje bez powodu ( np bo go zarazilem ) czy to jest abuser?

3. Czy ,,n00b'' to jest harassment?

4. Czy na oil rigu ( na quarentine ) przed saferoom jest kontener ktory jest przecuwany przez dzwig jesli wejde na niego to jest glich?

prosze o nie zamykanie tematu bo jak cos mi sie przypomni to bede dopisywal

dziekuje wszystkim za odpowiedzi bardzo zalezy mi na tym bo mam permy i nie chce dostac nie potrzebnego banu

Opublikowano

1.Nie

2.jak go zaraziłeś albo bez powodu to jest abuser

3.Nie

4.nwm nikogo tam jeszcze nie widziałem

to moge go raportowac za probe kikniecia mnie?

Opublikowano

tak jak on cie kick'a za zarażenie lub bez powodu to jest abuser możesz go raportować dołączając film lub ss ( lepszy film większe szanse na bana)

a jak kick'anie cb mu nie wyszło to możesz go kick'nąć powodem other lub profanity/hassarment wpisując na chacie abuse

Bywalec
Opublikowano

Odpowiem z wytłumaczeniem.

1. Nie. Jeśli afkujesz za długo to wywali cię z meczu

2.Teoretycznie tak, ale z własnego doświadczenia wiem że nie banują. Koleś mnie kickał bez elity i napisał " Carbon 15 noob " i nie dostał bana.

3. Nie. N00b oraz Idiot można używać bez obawy

4. Nie wiem. Nie gram QR na tej mapie.

I proszę nie powielać takich samych odpowiedzi. Będzie to traktowane jako spam, chyba że ktoś coś wniesie nowego,

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Tylko jak jest elite, wtedy jest abuser.

Odpowiem z wytłumaczeniem.

1. Nie. Jeśli afkujesz za długo to wywali cię z meczu

2.Teoretycznie tak, ale z własnego doświadczenia wiem że nie banują. Koleś mnie kickał bez elity i napisał " Carbon 15 noob " i nie dostał bana.

3. Nie. N00b oraz Idiot można używać bez obawy

4. Nie wiem. Nie gram QR na tej mapie.

I proszę nie powielać takich samych odpowiedzi. Będzie to traktowane jako spam, chyba że ktoś coś wniesie nowego,

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?595447-Abuser-V3nomePL

jakoś nie było elita i kiedyś dostałem bana za abusera;]

Opublikowano

Kickowanie w grze musi byc uzasadnione powodami ktore sa pod F5 czyli wyzywanie,hackowanie,glitchowanie a opcja inne podlega wlasnie moze powerlvl gdzie czesto specjalny afk w grze jest tak dobierany bo stoisz nie ruszasz sie a exp leci...

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Bywalec
Opublikowano

Mój inny raport, bo tamtego nie znalazłem

http://forum.nexoneu.com/showthread.php?905828-Abuser-maksiu193&highlight=Pba47-

On nie dostał

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

1.NIe

2.Tak(Panowie,kick za nic to abuser.)

3.Tak ( ja dostałem za napisanie noob 2x 30 dni baniku)

4.tak

Z tym Oilem to bym się kłócił.

Bywalec
Opublikowano

Nie za to bana nie ma. Ile ja się ludzi oraportowałem za to i nikt nie dostał -.-

Ale zawsze kickam za ten bug :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Żeby nie było powielania powiem tylko o tym 4. Na oilu jak się wskakuje na ten kontener to nie jest glitch, bo normalnie tam wskakujesz ;p Zawsze z tego korzystam jak jestem zombiakiem, gdyż jak się jest człowiekiem tam się chyba nie da. Chyba , że się ma +15% speeda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...