Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konto premium ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj skończyła mi się premka ( miałem jej 7 dni w kodzie zaproszeniowym ) wbiłem AMX M4 1945 i IV arta francuska ( zapomniałem nazwy ) i tu pytanko czy dam radę zdobywać XP na nich ? Tzn mam teraz średni XP 500 i nie chciałbym go stracić.

Co do mojej gry to sredni DMG na bitwe do 1200-1600.

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

sredni exp 500 bez premki jest dobry spokojnie mozesz tak grac i wbijac xp zebys dal rade po 700 caly czas to jeszcze lepiej

Ale on miał 500 śrd. na premce...

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Witam, dzisiaj skończyła mi się premka ( miałem jej 7 dni w kodzie zaproszeniowym ) wbiłem AMX M4 1945 i IV arta francuska ( zapomniałem nazwy ) i tu pytanko czy dam radę zdobywać XP na nich ? Tzn mam teraz średni XP 500 i nie chciałbym go stracić.

Co do mojej gry to sredni DMG na bitwe do 1200-1600.

Za każdą odpowiedz +

XP na pewno dasz rade zdobywać ale na pewno będzie ich mniej niż z premką.

Opublikowano

Tzn powiem tak. Na premce miałem ponad 700/900 a bez niej jak patrzę bo bitwach AMX to 500/600.

UP. Po co piszesz takie pojebane odpowiedzi ? Żeby sobie posta nabić ?

Opublikowano

kij z twoim 500 sredniego expa, multi ma 1,2k sredniego eexpa na amx 50 100 xD sry za spam

// nie spam ;)

Multi, to mistrz ESL'a polski więc nie porównuj go xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

średni exp się wybija przez wszystkie momenty gry z premą lub bez jeżeli normalnie zarabiasz na wygranej 600 exp a na przegranej wyjdziesz 300 i będziesz miał stosunek wygranych do przegranych 15:10(dla łatwiejszych obliczeń ) to daje ci 12000 exp dzielone na liczbę walk 25 to daje 480 śr exp

jeżeli byś miał to z premką to

480*1,5=720

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Tak oczywiście, że dasz radę i to bez problemu

Krótko i na temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...