Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2Mod 2011SF 29122012

JBKrafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tym kamer modem, poprzednie działały, ściągnąłem starszą wersje ale nie działa (serwery padnięte (nie spatchowane)) a na ten najnowszej jak otwieram poza folderem metina to że nie ma DeviL.dll a jak w folderze pandory to wyświetla mi błąd po odpaleniu metin2mod_2011sf

___________LOG________________________

LoadLocaleError (mod/language/locale_game.txt|

______________________________________|

I nie wiem co zrobić a pilnie moda na pandore potrzebuje, jak wklejam ten pojedynczy plik (bo to więcej nie ma chyba tylko metin2mod_2011sf bo mi kumpel to wysłał bo downloady na stronie kamera to rzeź ;D)do pl'a ten sam błąd

JAK TO NAPRAWIĆ ?! :(

Opublikowano

Metin PL był niespatchowany, nie działał, spatchowałem, dalej nie działa. Coś jeszcze popróbuje, dajcie inne propozycje naprawy.

Edit: Jeśli ktoś może niech wyśle mi kamera który WAM działa, mi też powinien.

Opublikowano

Czyli kumpel źle mi wysłał... A czy nie ma innego downloadu tego? Bo ten na metin2mod.tk jest denerwujący odczekałem godzine dalej pisze że mam czekać na drugim czekałem 10 min wpisałem kod i znów 10 min..

Iii... tak już od 2 dni ;D

Edit: Ja sie poddaje... w końcu się udało i pod koniec.. komp mi sie zresetował!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...