Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra gra ....

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko od 3 dni gram w wow'a na priv serwie nie ważne jakim z moimi kolegami , moi koledzy w ciągu tych 3 dni wbili 14 /13/11 a ja mam 9. Proszę pomóżcie mi bo nie wiem gdzie mam expic, koledzy się ze mnie śmieją ze mam taki niski lvl i ciągle dowalają jakimiś tekstami. Nwm powiedzcie gdzie mam expic na 9lvl potem na 10 jakieś tajniki gry. Oczywiście robię Questy i gram z kolegami o tych samych godzinach bo gramy grupą ja gram Warrlockiem ( nwm czy dobrze napisałem ale ten mag który ma te zwierzątko). Daje lajki z góry dzięki .

images1lzh.jpg
Opublikowano

1. Fajnych masz kolegów, że sie śmieją z tego ;p

2. Jaka wersja WoW'a ? (jaki Dodatek ? The Burning Crusade, Wrath Of The Lich King, Cataclysm ?)

Opublikowano

1. Fajnych masz kolegów, że sie śmieją z tego ;p

2. Jaka wersja WoW'a ? (jaki Dodatek ? The Burning Crusade, Wrath Of The Lich King, Cataclysm ?)

Kolegów mam fajnych wiem wiem ale tak to jest

Dodatek Wrath Of The Lich King

images1lzh.jpg
Opublikowano

Dobrze.

10 poziom musisz dobić tam gdzie jesteś a później polecam Ci udać się do krainy zwanej :

-Loch Modan (Przedział expienia to 10-20 poziomu)

-Następnie Wetlands (Przedział expienia to 20-30)

-Później Arathi Highlands (Przedział expenia to 30-40)

Jeżeli będziesz chciał więcej informacji to pisz.

Opublikowano

a gdzie znajdują się te wszystakie kariny co wypisałeś bo ja gram tylko 3 dni i znam stormwicz , goldsajer ,westwal

pisze jak się czyta bo łatwiej mi

images1lzh.jpg
Opublikowano

To znasz tylko miasta. Poszukaj na necie jak dostać się do Loch Modan itp. Bo nie bede Ci tutaj opisywał tego wszystkiego....

Opublikowano

Grasz zapewne na exp x1 Więc nie spodziewaj sie bardzo wysokiego doświadczenia. Expić będziesz długo zanim dobijesz 80 poziom ale tak wybrałeś więc tak graj :)

Opublikowano

Grasz zapewne na exp x1 Więc nie spodziewaj sie bardzo wysokiego doświadczenia. Expić będziesz długo zanim dobijesz 80 poziom ale tak wybrałeś więc tak graj :)

dzięki za pomoc masz jaki będę miał jeszcze jakiś problem napisze tu

images1lzh.jpg
Opublikowano

Nie ma sprawy. :)

Ej mam sprawę

Szukałem na necie jak dojść do Loch Modan i nic w google wpisałem Jak dojść do Loch Modan i nic nie znalazłem

images1lzh.jpg
Opublikowano

W Stormwind znajdziesz metro w Dwarven District. Idź tam, pojedź metrem do Ironforge i później idź w PRAWĄ STRONE MAPY i tam znajdziesz przejście do Loch Modan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...