Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zmiana Summoner spelli

TwistQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie przywoływacze, mam pytanie czy da sie wgrac stare ikonki summoner spelli ? Ci co graja okolo roku beda wiedziec o co mi chodzi. Za odpowiedzi pomagajace mi Like za odpowiedzi typu "po co ci byly chujowe te sa lepsze" gowno.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Gość Menesterowy
Opublikowano

Jeżeli znajdziesz plik odpowiedzialny za ikony summoner spelli, to tak, bez problemu, o ile launcher automatycznie tego nie wykryje i nie zamieni pliku (ale wątpię, o ile będzie taka sama nazwa).

Gość Menesterowy
Opublikowano

upcigk.jpg

Jest to plik ImagePack_spells, jednakże nie wiem, czy zdołasz to zedytować.

Opublikowano

Nie wiem gdzie ale launcher wykryje próbowali chłopaki już na innych forach więc nie opłaca się zmieniać.

Opublikowano

Odświeżam moze ktos wie jak to zrobic ? bo ja sie nie orientuje :(

Odświeżamy co 24h.

Jak robisz edycję pilków to launcher się kapnie, że coś jest nie halo. Może to Ci się nie udać, wszystkie logi idą na serwery lol'a i sprawdzają co i jak.

w83od2.jpg

Gość Menesterowy
Opublikowano

Bullshit, pierdolicie a gówno wiecie.

LoL automatycznie sprawdza pliki po wejściu do launchera, ale sprawdza tylko NAZWY plików, nie ich zawartość, bo wtedy wywalane są błędy.

Jeżeli w tym pliku podmieni się obrazy na inne o tym samym rozszerzeniu i nazwie, to launcher będzie to widział jako pliki autentyczne, można tam nawet rysować układ rozrodczy mężczyzny i sobie z tym grać...

Opublikowano

No dobra chuj z tym czy sie kapnie czy nie ale ktos z was moze wie jak to edytwac ? Probowalem juz paroma programami ale po otworzeniu jest szare tlo tylko ;/

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...