Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Chciałbym zacząć grę.

RuSs3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie sobie oglądałem filmiki na yt i gra mi się spodobała .. ale nie mam żadnego pojęcia o niej więc mam kilka pytań do fachowców. :D

1. Czy gra jest darmowa?

2. Dużo Osób gra?

3. Ciężka do Ogarnięcia?

Każdego Wynagrodzę z góry Dziękuje :P

Opublikowano

1. W całości darmowa, jedynie można kupować skórki do postaci, albo postacie za wirtualną walutę za którą trzeba zapłacić w PLN'ach.

2. Mnóstwo

3. Przez pierwsze dni może się wydawać trudna, ale po dłuższej grze z łatwością ogarniesz, oglądaj poradniki na yt, to wiele pomaga.

Opublikowano

1. W całości darmowa, jedynie można kupować skórki do postaci, albo postacie za wirtualną walutę za którą trzeba zapłacić w PLN'ach.

2. Mnóstwo

3. Przez pierwsze dni może się wydawać trudna, ale po dłuższej grze z łatwością ogarniesz, oglądaj poradniki na yt, to wiele pomaga.

ok dziękuje a czy można emmm zdobyć takie darmowe Pkt . do IS np. za wypełnianie reklam ? :P

Opublikowano

1. Gra Free2play, nic co kupisz za gotówkę nie da Ci przewagi nad innymi graczami. Co najwyżej może trochę przyśpieszyć zdobywanie postaci.

2. Czy dużo? Riot coś o 25 mln wspominał więc całkiem sporo ;)

3. Kwestia indywidualna, podstawy są banalne. Mechanika, taktyki wymagają wprawy, ale średnio inteligentny człowiek odnajduje się bez większych problemów. A ci którzy mają z tym większe problemy spadają do "elo hell" ;)

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie, takiej możliwości nie ma, ale za to, że ktoś zarejestruje się z twojego linku i wbije 10 poziom otrzymujesz różne nagrody.

Opublikowano

1.Tak

2.Tak

3. Przez pierwszze dni grająć SAM możesz się zniechęcic, najlepiej jakbys miał jakiegoś kolege który by ci to wszystko wytłumaczył

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Zamykam na prośbę autora (raport)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...