Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Trundle - czy warto zainwestować?

Frozio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

+ Możliwość junglowania.

+ Slow i zwiększanie speeda pozwoli na częstsze gankowanie linii.

+ Bardzo duży damage na jeden target.

+ Duża redukcja CC.

- Bez dobrej farmy nie jest w stanie za dużo zrobić.

- Brak stuna.

Wg. mnie postać jak postać, ale za to dobrze mi się nią gra. Dobra w jungli, łatwe ganki.

Opublikowano

+Fajne ulti na adc enemy

+Slow

+Predkosc ataku i q co 3-4sec po maxymalnym zmaksowaniu

-W early bardzo slaby champ,w late jest to na zasadzie offtankow z trinity

-Low cc

sstwc.jpg

Opublikowano

nie warto tego śmiecia kupywać... Papier jak ciort a skille kompletnie do dupy... kupiłem go i sie zawiodłem bo mialem 1-17-13...

Opublikowano

Fajna postać, ma fajne skille, ale na dzisiejszą metę nadaje się najwyżej na normala i to ledwo ledwo, bo są lepsze picki :P

Jego jedyny plus to przyśpieszenie i slow, może podbiec szybko gdzieś i puscic slowa :P

Opublikowano

h3h3h3h3h3h3h3h3h3h beka, wypowiadają się ludzie którzy nim prawie w ogóle nie grali, mówicie że to zła postać, a tak naprawdę nie potraficie jej skontrować jego slow zapewnia bardzo dobrego ganka i dodatkowo w jungli nie traci hp. Warto go kupić, ale nie pytaj się tych noobków tutaj na mpc, bo oni zwyczajnie się nie znają na dobrych postaciach. Dla nich dobre to co na streamach.

<>

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

nah... zabawnie czyta się ludzi na mpc ktorzy gowno postacia grali a jesli wgl to pewnie jeden lub dwa mecze i sie wypowiadaja xD ogarnijcie sie ludzie i zacznijcie robic cos pozytecznego niz tylko oczernianie jakiegos champa z potencjalem ... -,- moim zdanie trundle jest swietna postacia (zreszta jak wiekszosc w lolu ;p) i jesli posiada sie umiejetnosci mozna naprawde zdzialac duzo. Najważniejsze umiejetnosci !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...