Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dlaczego tak jest?

kdgziomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Dlaczego jest tak, ze jak jestem w dzungli farmie caly czas i prosza mnie o ganki. gankuje moze 1 czy 2 topa na cala gre i maja do mnie pretensje. Dlaczego na wysokim elo zawsze tak robia (ja wlasnie chcialem robic jak lepsi) ze nie robia gankow i wssystko Ok.

Opublikowano

Powiem tak na kogoś trzeba zrzucić winę, a junglera zawsze winią o wszystko.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Jak twoja drużyna nie daje rady na danej linii to musisz ją gankować, proste ;)

Gość Menesterowy
Opublikowano

1/2 ganki na lane, na którym twój ally przegrywa, a na innych liniach jest ok to zdecydowanie za mało.

Czasami 1 lub 2 ganki to wystarczająca ilość, aby wygrać grę, czasem wystarczająca, aby skontrować tego, który kontrował daną linię, ale czasami trzeba się pomęczyć trochę dłużej i babysittować :>

Opublikowano

jeżeli linia wygrywa to się nie gankuje ,ewentualnie czasami ,jezeli przegrywa to sie ja powinno czesto gankowac

powiedz mi czy eune ,jezeli tak to sie nie martw

­

Opublikowano

Tylko teraz w ta dzungla jest tak ze jak gankujesz i pomagasz swojej druzynie bo przegrywa to bardzo mocno tracisz lvl a jak z koleji nie gankujesz to leci flame no bo kogos trzeba obwinic za to ze sie linie przegralo. Wiec znajdujemy sie w sytuacji bez wyjscia. Dzungla to chyba jedna z najbardziej nie wdziecznych pozycji.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tylko teraz w ta dzungla jest tak ze jak gankujesz i pomagasz swojej druzynie bo przegrywa to bardzo mocno tracisz lvl a jak z koleji nie gankujesz to leci flame no bo kogos trzeba obwinic za to ze sie linie przegralo. Wiec znajdujemy sie w sytuacji bez wyjscia. Dzungla to chyba jedna z najbardziej nie wdziecznych pozycji.

Dokładnie jak ktoś zwali sprawe i ty nie zdołasz pomóc wina leży po twojej stronie ale jeżeli pomożesz i wygrają dostaniesz punkty honoru na koniec gry ale tez ze zawsze.

Cos kosztem czegoś.

Opublikowano

Jungler jak dal mnie to najbardziej odpowiedzialna pozycja na SR.

Musisz farmić, brać lvl, a zarazem gankować, nie możesz stracić czasu w jungli, robisz ją, gang, robisz na nowo, kolejny gang na innego lane, countr jungla, baza i tak w kółko.

Ludzie widzą tylko u innych winę (czyt. jungle), lecz sami nie widzą u siebie błędów, nie kupią warda bo szkoda im 75g, lecz to 75g może uratować ich przed gankiem i padnięciem.

w83od2.jpg

Opublikowano

jeżeli linia wygrywa to się nie gankuje ,ewentualnie czasami ,jezeli przegrywa to sie ja powinno czesto gankowac

powiedz mi czy eune ,jezeli tak to sie nie martw

Lol, jak grałem w jungli to linia na bocie wygrywała 2v1 (u mnie 2), później spushowali i junlgerzy zaczęli gankować -,-, potem moja wina, że nie gankowałem facepalm.jpg

@top

Olej ich, jak się prują jest coś takiego jak ignore ;)

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...