Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tactical Ops: Wojna z Terrorem

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Przypomniałem sobie o mojej gierce the best z czasów, gdy miałem od oj ile lat :D i miło mi się robi jak pomyśle o tej grze ;) Zainstalowalem ją właśnie, pobrałem i zainstalowałem patcha 3.5 To:AoT 3.40 to 3.50 (Community Patch). Jak wiadomo trzeba wybrac DirectX czy coś innego, ale już wszystko sobie ustawiłem. Najpierw pograłem sobie z botami, żeby moje umiejętności jako mastera kiedyś przypomnieć ;) Teraz chcę pograć sobie na multiplayer, wbijam w Internet Games i nie pokazują mi się serwery ;( Nw dlaczego nie pokazują się, nie grzebałem jeszcze nigdzie więc możecie mi mówić od czego mam zacząć itd. ODpiszcie wreszcie, pisze z 10 temat na tym forum (niekoniecznie ten sam) i nie mam odpowiedzi ;d

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Nie pamiętam już jak wyglądały opcje w tej grze, ale trzeba tam chyba coś skonfigurować w opcjach w grze, żeby nawiązać połączenie.

Są to jakieś opcje dotyczące łącza itp.

Jakbyś sobie nie radził, to jutro może zainstaluję sobie Tacticala i sam zobaczę.

Opublikowano

W opcjach jest coś faktycznie coś do skonfigurowania i chyba chodzi o sieć. Jak pisałem wspominam sobie tą grę z młodszych czasów i nie ja konfigurowałem to, więc nie wiem jak to wykonać. Jeszcze poszukam coś na google, ale wątpie, bo nawet o download tej gry w "PL" jest cięzko :D Dam ci SS z opcjami internetu:

77583511756240569047.png

I jeszcze ci pokaże, jak u mnie wygląda ten ekran z serwerami. W dodatku pisze na dole, że serwer główny "master0.gamespy.com" nie odpowiedział, więc może dlatego nie działa? Przypomniała mi się też ta zielono-czarna ikonka chyba "arcade" ale już nie pamiętam do czego to służylo ;d

05564913118100948100.png

(Kliknij, aby powiększyć obraz)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Wiecie co? Udało się! Jestem teraz zadowolony, bo rozwiązałem wszystkie problemy z internetem na swoim laptopie. Przyczyną był błąd Nortona usługi DING i włączona zapora i norton. Odinstalowałem i zainstalowałem Nortona i działa tera normalnie. Zainstalowałem też Malwarebytes dla lepszej ochrony i lepszego skanu systemu. Pomogło mi to też z kafelkami, bo tez pisało, że nie miały neta. SS, że działa ;D

66334570847009606188.png

Ale i tak dzięki, że chciałeś mi pomóc :D

48061.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam kolejny problem ale chodzi tutaj o OpenGL. Bo na laptopie mam do wyboru 2 karty graficzne:

- Intel HD graphic 4000

- Radeon HD 7670m

I teraz gdy wybieram jedną z opcji graficznych, to włącza się ta pierwsza karta a nawet ta gra ma lagi. Gdy wybieram z innej opcji druga to wywala mnie z serwera, ze mam stare sterowniki OpenGL, a są najnowsze. Nie wiem czego serwer(y) się czepia(ją) ;d Pomóżcie xD

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...