Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Błąd] Ban w wota

reeeik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem dzis bana w wot chodz nie wiem za bardzo za co podam wam przetlumaczana wiadomość ktora dostalem na maila "Pozdrowienia imker123,

To jest automatycznie e-mail z informacją, że po naszym audytu wewnętrznego, Twoje konto zostało trwale zawieszone z powodu naruszenia rozdziału 4,06 naszych reguł gry.

Możesz przeczytać więcej o nich na następnej stronie: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/forum-98/announcement-26-world-of-tanks-game-rules/

Prosimy pamiętać, że nasza decyzja jest oparta na bardzo dokładne badania i nie może być obalona. Niemniej jednak, jeśli nadal chcą nadal grać, możemy przywrócić dostęp do konta po jej wycierać. Oznacza to, że wszystkie postępy z wyjątkiem pozycji premii (czas, czołgi, pociski i materiały) zostanie usunięty.

Jeśli chcesz nam postępować z kontem wytrzeć, skontaktuj się z naszym Biurem Obsługi Klienta i poprosić o https://support.worldoftanks.eu/ wytrzeć konta gier.

Przykro nam, że musieliśmy podjąć taką trudną decyzję, ale należy pamiętać, że naszym celem jest zagwarantowanie, zabawa, fair play oraz strategicznej zadowolenie wszystkich naszych graczy.

Pozdrawiam,

gry bitewne Europa

Biuro Obsługi Klienta''

Szczerze jest jakiś sposób na ominięcie tego ? bo niby jest to permamentny ban ;/ pewnie cos brat sknocił i sie nie przyznał a szkoda bo prawie miałem Is-3 i za bardzo od początku nie chce mi sie grać

Z gory dzieki za pomoc, moze sie uda cos zdzialac,.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ale jak to jest możliwe -.0 ze to ja dostalem jak nic nie uzywalem chyba ze wyglad garażu jest nie legalny

Skąd ja to mogę wiedzieć? Ja ci tylko odpowiedziałem za co dostałeś bana.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Napisz do supportu to ci napiszą za co masz bana"na".

Flap już napisał za co

w e-mailu jest że punkt 4,06 który dość dokładnie wszystko tłumaczy

"4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle."

Tłumacz google:

4,06. Używanie botów, pilotów, makra, klawiaturę i mysz, rejestry lub innych podobnych metod do gromadzenia punktów i doświadczenia, bez udziału lub z biernym udziałem gracza w walce.

Opublikowano

czasami zdarzają się błedy na 1 koncie miałem pare czołgów 5 i 6 tieru zaczęły znikać i po jakimś czasie pojawiły się 1 tiery a po innych ani śladu...

Opublikowano

Bana można zostać za nieuczestniczenie biernie w bitwie.. Ludzie z randoma za afki dają reporty, a to skutkuje banem. Być może duża ilość graczy dała Ci za afkowanie, jeżeli uważasz, że nie masz bota.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

@2UP: to nie był błąd, tylko ktoś ci się włamał na konto i posprzedawał tanki V tieru i pokupował I tieru.

Bana można zostać za nieuczestniczenie biernie w bitwie.. Ludzie z randoma za afki dają reporty, a to skutkuje banem.

Zastanów się co napisałeś, bana się dostaje za nieuczestniczenie CZYNNIE a nie BIERNIE. To "nieuczestniczenie biernie" = uczestniczeniu czynnemu. CZYNNY = aktywny, BIERNY = nie aktywny

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

@2UP: to nie był błąd, tylko ktoś ci się włamał na konto i posprzedawał tanki V tieru i pokupował I tieru.

Zastanów się co napisałeś, bana się dostaje za nieuczestniczenie CZYNNIE a nie BIERNIE. To "nieuczestniczenie biernie" = uczestniczeniu czynnemu. CZYNNY = aktywny, BIERNY = nie aktywny

Noo pomyłka. sorry. Poje***o mi się :)

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Stary napisz do supportu to może jak poczekasz to ci to wyjaśnią bo banuje cię system a system jak wiadomo nie jest doskonały, chyba że wchodziłeś do gry i wychodziłeś wtedy lipa.

Ale jak zwykle maile od WG są hmmm skromnie pisząc lipne

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

I dobrze jednego oszusta w grze mniej , i nie pitol że brat ci namieszał to taką ciemnote możesz wciskać dzieciom +16 i młodszym , nie chciało ci się grać nie potrafiłeś poszedłeś na łatwizne więc wylądowałeś w koszu i bardzo dobrze .

Opublikowano

I dobrze jednego oszusta w grze mniej , i nie pitol że brat ci namieszał to taką ciemnote możesz wciskać dzieciom +16 i młodszym , nie chciało ci się grać nie potrafiłeś poszedłeś na łatwizne więc wylądowałeś w koszu i bardzo dobrze .

Polać mu, jednego kid'a mniej w WoT. A trzeba było nie oszukiwać i grać uczciwie.

Sig.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma co prowadzić dalej tego teamu ban jest jasny dostałeś bana za bota,mody i koniec pisz do niech.

Opublikowano

4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.

Noobek :D

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma co prowadzić dalej tego teamu ban jest jasny dostałeś bana za bota,mody i koniec pisz do niech.

Za mody nie ma bana. Za boty i ewentualne hacki są.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Są mody za które można wyłapać bana np zmienione modele czołgów (Nie skin tylko model [kształt])

za remodeling czołgów nie ma bana, są nawet na oficjalnym forum, hacków nie ma do gry, bo musiałbyś włamać się na serwer, banują tylko za boty

banowali tylko za jeden mod, tracker lotu pocisków z arty by były lepiej widoczne, ale zrobili potem tak, że nie można tego modować

Opublikowano

za remodeling czołgów nie ma bana, są nawet na oficjalnym forum

Więc podaj chociażby 100 linków na forum worldoftanks.eu z modami na zmianę modelu czołgu(no ostatecznie jeden link powinien wystarczyć :P )

Tylko nie byle dodanie łopaty na tyle wieży czy jej usuniecie tylko całkowita zmiana modelu

To że ktoś np chce się pochwalić jaki kawał dobrej roboty odwalił przy tworzeniu modelu na oficjalnym forum

nie znaczy że jest on całkowicie dozwolony w samej grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...