Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiety karoserii Eclipse

BloodyV7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić sobie samochód Mitsubishi Eclipse ( ten za 2200 Sb ) tylko nie wiem czy ma ona dostępne pakiety karoserii. I tutaj chciałbym was poprosić o informacje czy takowe pakiety są (bez względu na to czy są za IGC czy SB), bo słyszałem że jak dodali ten samochód to była możliwość zmiany karoserii lecz usunęli to. Chciałbym się upewnić. Z góry dziękuje za pomoc.

Dorzucam ss samochodu o którym mowa:

a0c2185831102.png

Opublikowano

Nie kupuj tego za boosta, ja bym inaczej próbował zainwestować ten boost, ponieważ Masz teraz Darmowego GTR, a 2kk nazbierać to nie problem, do tego ten samochód wcale dobry nie jest. Takie moje zdanie , a co do karoserii to nie mam pojęcia czy jest. Mam nadzieję że ktoś Ci pomoże

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Raczej ma conajmniej jedno body, zaraz spróbuje to sprawdzić za pomoca kilku programów :)

Do auta pasuje pakiet Verge oraz Drag, nie wiem czy można ten pierwszy kupić ale jeśli tak

to pewnie za boost

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...