Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2BOB Darmowy jeszcze przez tydzień !?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

właśnie zobaczyłem na dorum m2bob'a dziwny komunikat. Z czego wywnioskowałem ,że mają jakieś problemy techniczne i bot nie działa . W ramach rekompensaty dają za free 6 lub 7 dni premium ,ale dla wszystkich ? Czy dla tych co już kupili premium wcześniej ?

http://m2bob-forum.eu/

Opublikowano

dodatkowe dni są jedynie dla posiadajacych premium, zeby im zrekompensowac stracony czas kiedy jest problem z botem

Opublikowano

@Up Masz racje ! Trolololololo . Jak wejdziecie na stronkę m2bob.eu jak byk macie napisane na środku (taki pasek) " All users got +6-7 days expire as reparation. " Jeżeli się nie myle "All users" to po angielsku "wszyscy użytkownicy" , więc jednak będzie jeszcze darmowe bocenie ! ^^<3

Opublikowano

Powiem wam tak. jesli jeszcze teraz nie macie tych premium dni to juz nie bedziecie mieli ; )

Jestem posiadaczem premium i dostalem 6 darmowych dni w ramach rekompensaty. Nie Cieszcie sie tak ze bedzie darmowe , Bo dni zostaly juz rozdane. jesli nie macie to nie bedziecie mieli.

Wczoraj gadalem z sandmanem gdy wyszla wersja 2.0.1 i ja zglosilem ze sa problemy i od wczoraj to naprawiaja. Po prostu jesli nie macie 6-7 dni expire to miec juz nie bedziecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...