Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wejściem do gry

dombel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam oto taki mały problem gdy uruchamiam gre league of legends to gdy się loguje to się zamyka okno gry i nie chcę się włączyć proszę o jak najszybszą pomoc z góry THX

Gość Menesterowy
Opublikowano

Bardziej szczegółowy opis problemu?

Póki co możemy tylko stwierdzić, że naciskasz 'X' i wychodzisz z gry, a przecież to bujda.

System? LoL uruchamiany po raz 1? Ściągnięty z oficjalnej strony?

Opublikowano

nie pobierałem go z oficjalnej strony ponieważ poszedłem do kumpla żeby mi go wrzucił na pena i go sobie na nowego lapka wrzuciłem gdy go odpalam to nasikam graj i się chcę zalogować gdy się loguje to po chwili wyłącza się cała gra i po raz 1 uruchamiany jest lol wystarczy ? ;p

Gość Menesterowy
Opublikowano

Skoro od kumpla, no to tu rzecz jasna jest problem, jak kolega wyżej powiedział, spróbuj naprawić (Śrubki w launcherze -> Repair), jeśli to nie pomoże, pozostaje opcja pobrani gry z oficjalnej strony gry poprzez Pando Media Booster.

Opublikowano

Właśnie używałem opcji napraw ,ale nic nie dało ;/ to pozostaje jedynie pobranie od nowa niestety ;p i tak wielkie dzięki za chęć pomocy :]

Temat do ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...