Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktora postac na Inteligencje?

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka odrazu mowie ze jestem ciemny w tej grze i tak jak w temacie szukam postaci ktora jest najlepsza na Inteligencje (czy jak kto tam wymawia :P)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Ogre, Lich. Za nic więcej się nie bierz bo i tak te postacie będzie Ci ciężko ogarnąć.

Jako jedna z najbardziej kompetentnych osób na tym forum, potwierdzam.

Trolling is a art.

Opublikowano

Chyba sobie jaja robisz, jak uważasz, że Lion, QoP, DS, SS, Furion, Enchantress to są postacie dla początkującego.

Jeśli tak, to nie zabieraj się do INT hero ze względu na własny poziom INT.

Trolling is a art.

Opublikowano

Beka z wieprza. Po co wypowiadasz się w temacie, jak w grze masz przegrane max 100 godzin (Ja mam 2k godzin łącznie z Dotą 1 <3)? Poza tym, tak jak już pisałem Lich i Ogre - tylko oni, bo reszty jak te randomy Ci dają i tak nie ogarniesz, nafeedujesz, stracisz ochotę do grania. ;)

he?

Opublikowano

Widzisz. My staramy się pomóc, a nie spierdolić rozgrywkę innym, dając komuś postacie, których sam pewnie nie widziałeś ani razu.

he?

Opublikowano

Jak nie ogarniasz-Nie graj dla gimbazy jest lol ;x

Ja ci moge polecić crystal maiden

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

To po co ty grasz? Nie ogarniasz za grosz a I technikum/liceum to, jakby jednak nie patrzec, nadal gimbaza, dodatkowo cały czas pokazujesz jakim retardem jesteś.

W sygnie liżesz dupę komuś, kto cię w ogóle nie zna. Myślisz, że jak pójdziesz do banowania to oni cię nie zbanują? Oni mają na ciebie wyjebane tak jak nikt inny.

Teraz go ahead, reportuj za obrazę. Więcej zajmie ci cały proces niż mi pozbycie się każdego warna za 1 razem.

Trolling is a art.

Opublikowano

Jak nie ogarniasz-Nie graj dla gimbazy jest lol ;x

Ty nie będziesz mówić co dla kogo jest, on się pyta, a my mu udzielamy odpowiedzi.

Opublikowano

Ty nie będziesz mówić co dla kogo jest, on się pyta, a my mu udzielamy odpowiedzi.

Masz ADHD że sie tak rzucasz ?

Ja mu tylko doradzam ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Nie, nie, nie. Jesteś gównem, które robi spam. Ziomek już wie kim grać, a ty nadal trzymasz tezę - Dota dla gimbazy. Widocznie nadal jesteś w tym wieku i nie dorosłeś na ten wiek / szkołę / klasę w której jesteś. Wróć do Gimnazjum i się zastanów nad swoim życiem plox.

he?

Opublikowano

To nie doradzaj bo nie masz pojęcia o grze.

Baranie, tyle razy ci to pisaliśmy- naucz się grać i nikt nie będzie się przypierdalał do ciebie, a ty swoje. Nie dość, że masz <5level, 40% win rate to jeszcze 90% tego rozegrałeś w low priority i śmiesz doradzać komuś CMkę. Weź sobie odpuść.

Gdybym pisał ci to tylko ja, to ok, czasem jest jakiś single hater, ale kurwa, pisze ci to każdy kto ma pojęcie o grze i kto grał więcej. Weź to sobie do serca i wróć do siedzenia na jajach tym, którzy będą pierwsi, żeby cię wyjebać z tego forum na permie.

Trolling is a art.

Opublikowano

Masz ADHD że sie tak rzucasz ?

Ja mu tylko doradzam ;x

A ja ci doradzam przycisz się .

@topic: Dla początktujących to dobzi bedą Ogrzy magowie, ew lichy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...