Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 2

nafson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy są jakieś działające boty ? Będę miał możliwość puszczenie 4 botów dlatego pytam :)

nafson_gameplay.png
Opublikowano

maphack to tylko jak się samemu lata na mf`a. A czy są jakieś nowe słowa runiczne ?

nafson_gameplay.png
Opublikowano

W nowych patchach od czasu 1.10 nie weszło nic nowego w sumie.

Nie ma nowych słłów runicznych oprócz tych z 1.11 (7 nowych każda dla wybranej klasy ogólnie nieprzydatne gówna)

w 1.11 wszedł też jak wiemu Uber Tristram i Torche oraz możliwość handlowania w oknie Torchami i Annihilusami.

w 1.12 dodano tokeny (mozna resetować skille i atrybuty) zlikwidowano aura glitch oraz time glitch

w 1.13 nie weszło chyba nic nowego oprócz zlikwidowaniu paru bugów.

Ludzi gra sporo, ludzie używają łatwo dostępnych botów oraz hacka, który posiada FC,TMC ma AutoteleMH w sobie Flasha, Chickena i inne mody

Sam się zastanów czy warto grać :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Wiesz, ja grałem od patcha 1.09 do 1.12 więc mi za dużo to nie muszisz tłumaczyć. Chodzi mi tylko o działające i nie banujące boty. Bo "zmontowanie" postaci pod pierwszego bota to zajmie mi koło 3 godzin.

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...