Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zamiana punktów na pieniądze a PayPal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM 2 PYTANKA ODNOŚNIE PUNKTÓW NA PAYPALU:

1)Czy te punkty same zamieniają sięna pieniądze ?? jeśli tak to kiedy

2)Czy jeśli ja sam musze je zamienić to jak to zrobić i czy pieniądze dostane od razu ?

PRZEPRASZAM Z GÓRY JEŚLI TO NIE TEN DZIAŁ ALE NIE WIEDZIAŁĘM GDZIE TO NAPISAĆ

Opublikowano

dostałeś odpowiedź , skoro NIGDY nie zamieniają to drugie pytanie nie ma odpowiedzi

zacznij myśleć i czytać ze zrozumieniem, punkty dostajesz ZA ZAKUPY PRZEZ PAYPAL ALE NIE W PAYPALU !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dostałeś odpowiedź , skoro NIGDY nie zamieniają to drugie pytanie nie ma odpowiedzi

zacznij myśleć i czytać ze zrozumieniem, punkty dostajesz ZA ZAKUPY PRZEZ PAYPAL ALE NIE W PAYPALU !

no ok, ale za ogladanie reklam przez program 20dollars tez dostaje sie te punkty i tu jest pytanie jak je zamienic na kase

Opublikowano

to problem serwisu gdzie masz punkty a nie PAYPAL , bo to tylko serwis przez który idą pieniądze

od tego masz regulaminy wypłat itp informacje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

coś słabo rozwijasz to co piszesz.

pytam się: jak zamienić punkty na pięniądze,

wystarczy odpowiedziec że musze wejsc tu i tu, kliknąć to i to, albo że to samo co jakis czas daje i tyle...

W DALSZYM CIĄGU CZEKAM NA ODPOWIEDZ :)

Opublikowano

MAM 2 PYTANKA ODNOŚNIE PUNKTÓW NA PAYPALU:

1)Czy te punkty same zamieniają sięna pieniądze ?? jeśli tak to kiedy

2)Czy jeśli ja sam musze je zamienić to jak to zrobić i czy pieniądze dostane od razu ?

pytałeś wyraźnie TYLKO I WYŁĄCZNIE o PAYPAL który nie prowadzi i nie prowadził NIGDY ŻADNYCH WYMIAN PUNKTÓW zwłaszcza z innych serwisów

prowadzi to tylko serwis w którym zbierasz punkty które sobie przelicza na kase i wypłaca przez PayPal

naucz się z sensem formułować pytanie to może znajdziesz kogoś kto wie , skoro tobie nie chce się przeczytać helpu serwisu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

aha, dzięki :) to mam zadac pytanie jak zamienic punkty w 20dollars na kase w paypal ?

Tak, bo na PayPala przychodzą pieniądze a ty się pytasz jak je wysłać.

Zaloguj się na tą stronę i poszukaj w ustawieniach/opcjach tam musisz wpisać swój login paypal

Sprawdź na stronie jak wygląda wypłata i czy jest automatyczna. Najprawdopodobniej jest co jakiś czas (np. co miesiąc) więc będziesz musiał poczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...