Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]ProMT2 (PvPMT2)

BoskiHenio

Chcesz aby ProMT2 było: OFF 4EVER czy COFKA DO 8GRUDNIA??  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcesz aby ProMT2 by?o: OFF 4EVER czy COFKA DO 8GRUDNIA??

• OFF 4EVER
      10
    • Nie interesuje mnie to
      4
    • Chcemy gra? dalej lecz ze stanem serwera z 8grudnia
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zapewne wszyscy wiedzą serwer ProMT2 został wył. Przyczyną offu serwera było usunięcie danych przez osoby trzecie.

Deco przez problemy ze skryptem nie zrobił kopi zapasowej i postanowił zamknąć serwer.

Powodem ku radości może być to że ostatnia kopia zapasowa jest - lecz z 8 grudnia.

Administracja ma świadomość że gdy wgra kopie zapasową z przed około 20dni może stracić bardzo wiele ludzi.

Tutaj wiążę się pytanie, oraz ankieta.

Czy damy jeszcze raz szansę Deco i zgodzimy się na tą cofkę.

Czy pozwolimy aby serwer został wył. 4ever.

Osoba która głosuję na odpowiedz- TAK zgadza się automatycznie po części za stwierdzenie " Zostanę Graczem ProMT2 Dalej"

Uwaga !

Jeżeli duża liczba graczy będzie chciała cofkę, Deco ją przeprowadzi.

Jeżeli natomiast duża liczba graczy nie będzie chciała już ProMt2 z 8grudnia postawi on od nowa ProMT2 z 2011roku.

Z płatną rejestracją oraz brakiem IS.

Na koniec dodam tylko iż każde zwrócone SmoczeMonety wydane i zostały stracone-zostaną zwrócone przez Deco.

Głosujcie kochani !

Teraz wy tutaj decydujecie.

P.S

Dodaje tutaj pare cytatów, z forum oraz strony głownej:

Gadu Gadu:

Deco

17:33:25

jestem skonczony

17:33:29

rozjebali mi promt2

Ja^^

17:33:30

czemu?

Deco

17:33:35

wyjebali cala baze

Ja^^

17:34:26

miales

17:34:29

backupy?

Deco

17:34:33

nie

17:34:36

bo skrypt padl

Ja^^

17:34:38

kurwa mac ;x

Deco

17:34:38

dzis poprawialem

17:34:42

tzn 30min temu

Ja^^

17:35:59

i co teraz?;x

Deco

17:36:14

nie wiem kurwa

17:36:21

pierdolne tym wszystkim chyba

Ja^^

17:36:48

kurwa

17:36:52

zadnego backupa

17:36:53

nawet

17:36:54

z przed

17:36:55

miesiaca?

Deco

17:37:04

taki mam ale ludzie mnie zajebia

Ja^^

17:37:15

Z przed ilu masz?

17:37:33

zw

Deco

17:44:39

nie wiem

17:44:43

ale chyba z 8 grudnia

Ja^^

17:44:52

trzeba by to jakos dobrze przemyslec

Deco

17:45:01

ale ja jestem skonczony

17:45:04

jak oni sie wjebali

17:45:09

japierdole

Ja^^

17:45:14

podejrzewasz

17:45:15

kogos?

Deco

17:45:18

nie

17:45:21

ja 2 lata mialem spokoju

17:45:28

wszystko przez ten m2w

Ja^^

17:45:32

m2w?

17:45:35

aaaa

17:45:38

metin2world

Wypowiedz na stronie głównej:

Przezemnie jebanego debila ktory lubi pomagac kurwa wyjebali konta i postacie z itemami tak jak na metin2world nie wiem jakim chujem bo 2 lata nic nie dzialo sie i takie jaja..

Przepraszam was z calego serca za to wszystko jestem totalnie skonczony.. wczoraj balaria dzisiaj promt2 najbardziej udany moj serwer jaki mialem mimo opini ale tak bylo.. Znalazlem kopie z starego dedyka ktora jest z 8 grudnia ale ja nie jestem tego pewien boje sie ze uciekniecie na amen i serwer padnie tak czy siak . Prosze was glosujcie w ankiecie jezeli wygra zebym go wgral to postaram sie oddawac tym sm ktorzy korzystalli teraz z homepay poprosze ich aby zresetowali platosci i od nowa wyslali..

Z gory dziekuje za glosy i wytrwalosc ze mna na serwerze..

Jak widzimy Deco zdaje Sobie zdaje sprawe z tego że czasem nie postępował dobrze. Ale cholernie zależy mu na Promt2 i zeby dalej mialo graczy.

Więc ja daje na TAK i chce aby ten serwer stał dalej.

Dziękuje

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

jestem na nie.

Deco opinie ma jaka ma, odbudować jej juz nie odbuduje.. bedzie tam grac moze z 50 osob.. ^^ albo zmieni znowu nick i bedzie myslec ze nikt nie wie ze to on

Opublikowano

Oczywiście, że TAK !!! Deco pamiętaj ten temat na Code o starym pro jest napisane przez : Hubi1501...

... Rob z tego 8 grudzien i chuy !!!

Pozdrawiam HaHuŚ / Hubi1501

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

NIE :3 Deco robi 5 serwerów które go kompletnie nie interesuje, rzygam tym. Niech zrobi jeden porządny a nie wpier*ala się do tylu serwów a potem płacze że serwer stracił... pzdr

Opublikowano

Daj płatną rejestrację na s3, usuń s2 w pizdu, zresetuj s1, zwróć sm'y z homepay'a, i jakoś to by było.. -_-

dojebany.png?lol=0.6705087553709745

I like it, and you? ;3

Opublikowano

moim zdaniem najlepiej było jak abs były po 15 i 25 , jak pomęczyłeś się nad eq to byłeś pro , jak nie to padałeś , a teraz każdy ma to samo. Może być s1 , tylko trzeba pomyśleć o tych , co dużo stracili i dać rekompensatę w postaci sm , np. 1k

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak będzie płatna rejestracja znowu będzie grać na serwie max 50 graczy więc będzie kicha, nie polecam..

Opublikowano

Nie interesuje mnie to. Dobrze mu tak bo taki arogancki hipokryta z niego, że należy mu się jakaś nauczka. Najpierw chamsko się odnosi i bezpośrednio graczy wyzywa a potem dziwi się, że któryś się wkurwił i dosuje...

Padaj i może jak postawisz nowy serwer to mam nadzieję, że z nową kulturą bo już tylko albo nie odpisywałeś albo chamsko się odzywałeś dlatego teraz to wraca do Ciebie :)

Pozdro

Opublikowano

W dziale dyskutujemy o serwerach, które działają przez min. 30 dni.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...