Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Trolling

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam taka propozycje żeby trollów na forum banować na 3/7 dni bo to już przesada.Co drugi użytkownik trolluje poradnikiem lub tematem tak jak np taki "Doswiadczony" użytkownik napisał taki temat

http://www.mpcforum.pl/topic/807531-tutjak-wlaczyc-painta/

Wiem pewnie napiszecie "Nie zwracaj na to uwagi tylko raportuj".Ale co to mi po raporcie jak to wkurwiające jest i użytkownicy piszą na nowo jak zostanie zamknięty.Powinniśmy coś zrobić z takimi "specjalnymi" użytkownikami.

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ja cię kurwa proszę, nie obrażaj prawdziwych troli.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tutorial jak tutorial mało przydatne, ale zawsze. Co najwyżej kosz żadnych kar a w dodatku banów.

Może zróbmy tak że najpierw 5% jak nie podziała ban na 3/7 dni a następnym razie Perm ?

Pzeplasiam ;c

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

@down

Żałosny jesteś ty, tutaj postów nie zalicza. Pozdrawiam. ;)

rydah for life

Opublikowano

/up

Żałosne cytowanie odpowiedzi, żeby tylko posta nabić. Nie umiesz sam wymyślić? Nie udzielaj się.

/top

Mi to tam nie przeszkadza, czasem można się pośmiać, czasem jest to żałosne. Prędzej dawałbym 1D dla takich jak up.

he?

Opublikowano

Za dawanie takich sugestii powinni dawać perma... -.-

Po prostu reportuj i GMowie bd. wiedzieć czy to pierwszy raz czy już n-ty i ukarzą wg. uznania.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jaki ku*** spamerski temat? Ten tut napisałem na serio. Coś co dla Ciebie może wydać się oczywiste dla innych takie nie jest. I nie wiem czemu ten temat leży w koszu.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jaki ku*** spamerski temat? Ten tut napisałem na serio. Coś co dla Ciebie może wydać się oczywiste dla innych takie nie jest. I nie wiem czemu ten temat leży w koszu.

A w tej bajce były smoki? Sorry, ale nawet moja babcia wiedziała jak odpalić Painta.

5% a w ostrzejszych przypadkach 3dni odpoczynku od forum!

Game Over

Opublikowano

a ja patrze ,dzięki mateq w obronie

spam notorycznymi takimi tutami ,3 dni bana ,tak jest w regulaminie

­

Opublikowano

/up

Żałosne cytowanie odpowiedzi, żeby tylko posta nabić. Nie umiesz sam wymyślić? Nie udzielaj się.

/top

Mi to tam nie przeszkadza, czasem można się pośmiać, czasem jest to żałosne. Prędzej dawałbym 1D dla takich jak up.

To jest dziewczyna -,-

@TOP : NIE

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Z szacunkiem do kobiety prostaku ;)

Nie umiesz odróżnić trolla od debila i chcesz nam dawać bany?

Po 1. nie wiadomo czy to kobieta czy mężczyzna, bo to jest i tak internet. Po 2. to jest internet, tutaj nie trzeba mieć szacunku do każdego, tym bardziej w internecie, wyjdź na dwór i zwróć koledze uwagę jak np. źle odzywa się do dziewczyn, a nie na forum, błagam litości..

Mnie denerwuje cały ten pseudo troll, ani to śmieszne, ani nie wiem.. Dzieciaki w internecie i tak nie zabłysną pisząc śmieszne teksty, które tak naprawdę nikogo nie bawią.

Trollem to możesz być w świecie realnym, na forum robisz z siebie idiotę a nie trolla.

Opublikowano

Raportujesz taki temat, a Moderatorzy, ewentualnie Global Moderatorzy działają. % za spam lub ban jeżeli łamie on także inne pkt. regulaminów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...