Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szansa na ban.

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam małe pytanko..

Gdy zacząłem grać, odpaliłem sobie car changera oraz trainer od SilverAngel'a. Przejechałem z 10-20 wyścigów na tym, (np. podmieniona silvia na bmw z4 + nielimitowane powerupy) skończyłem z tym i przejechałem już pare razy tyle kolejnych wyścigów, pytanie : jak duża szansa jest na bana? Czy ktoś z was takiego "zarobił" oraz po jakim czasie można być spokojnym, ze bana już się nie dostanie?

I jeszcze pytanie odnosnie trainera od SilverAngel'a, mianowicie czy używając z głową samej opcji niekończących się powerów można zarobić bana? Nie chodzi mi o napierdzielanie po 15 - 20 powerupków na wyścig, tylko normalne zużywanie :)

Pozdrawiam.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Witam.

Mam małe pytanko..

Gdy zacząłem grać, odpaliłem sobie car changera oraz trainer od SilverAngel'a. Przejechałem z 10-20 wyścigów na tym, (np. podmieniona silvia na bmw z4 + nielimitowane powerupy) skończyłem z tym i przejechałem już pare razy tyle kolejnych wyścigów, pytanie : jak duża szansa jest na bana? Czy ktoś z was takiego "zarobił" oraz po jakim czasie można być spokojnym, ze bana już się nie dostanie?

I jeszcze pytanie odnosnie trainera od SilverAngel'a, mianowicie czy używając z głową samej opcji niekończących się powerów można zarobić bana? Nie chodzi mi o napierdzielanie po 15 - 20 powerupków na wyścig, tylko normalne zużywanie :)

Pozdrawiam.

Szansa na bana jest zawsze taka sama bo dev'si póki co to olewają. Jeśli zdarzają się bany to falami po kilka tysięcy. Nigdy nie wiadomo czy najbardziej są narażeni Ci, którzy hack'owali ostatnio czy kiedyś bo nie wiemy w jaki sposób oni to sprawdzają.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ok, ale jako że to olewają to mam nadzieje że nic nie poleci, bo chcę pograć teraz czysto i dokonać "paru" zakupów speedboost.

A co do pytania odnosnie trainera od SivlerAngel'a ?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Ok, ale jako że to olewają to mam nadzieje że nic nie poleci, bo chcę pograć teraz czysto i dokonać "paru" zakupów speedboost.

A co do pytania odnosnie trainera od SivlerAngel'a ?

Jeśli będą sprawdzać Twoje konto pod takim względem to oczywiście, że tak.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ok, dzieki bardzo za pomoc, myśle że wszystko wyjaśnione więc chyba można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...