Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Screeny z Gry i Wasze osiągnięcia

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, założyłem ten temat abyśmy dzielili się swoimi osiągnięciami/porażkami w DBO, możemy także przedstawić swoją postać, zapraszam ;-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ostatnio stworzyłem nową postać ;-)

84ergh.jpg

xj57jv.jpg

Zapraszam do wypowiadania się w temacie i także przedstawiania swoich postaci ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

To ty Nady93 Polak ja myslalem ze Jestes anglikiem xD

Widzialem twoje filmiki na YT, ładnie nawalasz Pozdro^^

Ja osobiscie mam 32lvl ale nie moge zadania przejsc bo to jakis labirynt pelno potworkow i nie daje rady^^ Gram z kumplem Ja fighter on 23lvl narazie ale bedzie szedl na heala;p NIc dobrego nie mam ale ciagle gram;p

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dawno temu na korei, walka solo vs. Great Namek

Oraz, dwu-czesciowe karanie koreancow, rowniez dosc dawno, nie nagrywam niczego jak narazie gdyz mam spieprzony dysk twardy i gdy nagrywam mam po 10 fpsow >.>

Opublikowano

Dawno temu na korei, walka solo vs. Great Namek

Oraz, dwu-czesciowe karanie koreancow, rowniez dosc dawno, nie nagrywam niczego jak narazie gdyz mam spieprzony dysk twardy i gdy nagrywam mam po 10 fpsow >.>

Ciekawe filmiki, miło że zawitałeś do działu ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To i ja jeszcze coś dorzucę, filmik jak walczyłem z noobkami jak mi się wbiły w farmienie mudosa points:

Ich lvl'e w rundzie 1-3: 51,51,61,70, Ich lvl'e w rundzie "bonus round" : 70,70,65,61,51

Filmik troszkę stary, ale możecie oglądnąć.

Opublikowano

To i ja jeszcze coś dorzucę, filmik jak walczyłem z noobkami jak mi się wbiły w farmienie mudosa points:

Ich lvl'e w rundzie 1-3: 51,51,61,70, Ich lvl'e w rundzie "bonus round" : 70,70,65,61,51

Filmik troszkę stary, ale możecie oglądnąć.

Haha, nie wierze.Zaje..... Nady93 ;p

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na Kanał Lecha tam zobaczycie duzo ciekawych filmikow na temat naszej polskiej gildi na HK Ja niestety występowałem jedynie jako zortax w spiny na rankach ale uwiezcie mi nie jestem byle pionkiem :D

xxx - zakaz reklam kanałów, tylko filmy można

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raken grasz na s1? :)

Bo szukam osoby która mogłaby mi pomóc

ja gram na s1 tw moge pomuc lecz sam musisz sobie radzic moj nick to Penelopa -70 lvl majn Ultimate albo pisz pod nick polakpotrafi12 - turtl 51 lvl ;p

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i jesteśmy :

Na razie po 11 lv i 9 lv. (Zaczynamy od nowa :D )

Kto chciałby z nami zagrać to zapraszam póki mam takie lvl ;) Pisać do Rak3n, lub Elandria ;)

20130606210341.jpg

20130606210352.jpg

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat nadal aktualny bo jeśli tak to wezmę sie do roboty zrobię screeny i dam edita :D

Jeśli nie chcesz dostać kyuubi-rasengan To się ode mnie odsuń Fuck yea

----------------------------------------------------------------------------------------------

81294391193601040821.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...