Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czemu to konto dostało bana a to nie?

zboqmade2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Sprawa jest prosta . Mam wgranego fishbota od Kamera do klienta i mam 3konta +30lv i sklepik 1lv . Zacząłem łowić , a sklepikiem wystawiłem itemy w mieście . Czemu 3 konta od łowienia zostały zablokowane a sklepik nie ? Odwołałem sie do blokady na forum dla jaj a gm mi napisał że blokadę nałożył system . Pytania . 1.Dlaczego 3konta dostały a sklep nie ? 2.Jak będę łowił na m2bob czy ta sytuacja może sie powtórzyć ?

P.S na m2bob expiłem 2tyg i nic nie bylo a na fb niecałe 24h ban . Dodam tylko że z fishbota korzystałem tylko :

20.00-03.00 (nie odchodziłem od komputera)

00.03-07.00 (spałem)

12.00-18.00 (nie odchodziłem od komputera obserwowałem)

19 ban :/

Z góry Dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich użytkowników .

MÓGŁBYŚ MNIE DAĆ LAJKA ? :]

Opublikowano

Powiedział mi że konto zostało zablokowane przez system czyli pewnie przez jakieś logi czy cos bo mowie 3-7h spałem i tylko wtedy nie patrzyłem

Opublikowano

A z m2bob może to sie powtórzyć bo kamera to oni szybko wykrywaja czy ktoś ma a na m2bob expiłem 2tyg i nic . Jak myślicie ?

Opublikowano

HS sam banuje jezeli za dlugo sie lowi czy cos w podobie, ciesz sie ze po ip Ci nei pojechali, lub nie powiazali kont.

Na m2bobie mialem to samo, juz ponad 8kont mi zbanowali za fb

Opublikowano

Miałem podobną sytuację, jedno konto chyba poszło za FB, odwołałem się, pogadali pogadali i na koniec, że były inne postacie które wyrzucały małże, a ja je podnosiłem ;) Konto dalej stoi na którym mam miliony jajajangów

Logi najpewniej, kto normalny łowi całą noc xD

Opublikowano

Ja tez zauważyłem, że czego by się nie używało czy to FB kamera czy M2boba to jak konto stoi non stop to jest banowane automatycznie. Trzeba teraz przed prowadziĆ eksperyment żeby sprawdzić na ile h można stawiać konto by było bezpieczne lub jakie przerwy robić.

Opublikowano

a może mam czasu i łowie cały czas:D a co w przypadku jak ustawie bota gdzieś w górach albo ukrytym miejscu GM ma możliwość TP do mnie czy nie?

Opublikowano

Ma, a jak wyskoczą błędy to Ciebie przeteleportuje xD

Masz czas łowisz cała noc, ale tego nei wytłumaczysz, bo to są idioci i uznają, że bla bla bla nikt nie łowi cały dzien ;>

Opublikowano

Żaden hack nie jest w 100% bezbieczny, z każdym wiąże się ryzyko zbanowania ;] Muszę zgodzić się z UP'em, ja raz dostałem bana na 24 konta... za 1 zbanowaniem więc tak, to może być powód.

1312454350-U203760.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...