Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] VritualBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś z VB,

NO CO TY KURWA NIE POWIESZ? Myślałem, że problem leży po stronie wordpada... Uratowałeś mnie dzięki

Reinstalowałem nie pomogło...

Opublikowano

Coś z VB, spróbuj przeinstalować ;)

jak już coś to VBox

VB - Visual Basic...

@topic

Rozwiązanie 1

Uruchom następujące polecenie: sudo dpkg-P virtualbox-3.1 i zobacz, czy to może pomóc.

Problem może być miejsce, ponieważ masz pozostałości konfiguracje dla starej wersji w systemie.

Po wpisaniu powyższego polecenia, upewnij się, że nie należy zmieniać polecenia lub może skończyć się złamać system operacyjny. Linux jest bardzo małe litery, upewnić się, że pobyt dokładne. Ja wolę, jeśli po prostu skopiować i wkleić polecenie w wierszu poleceń.

Rozwiązanie 2

• Na komputerze, przejdź na System, a następnie wybrać Administracja.
  • Następnie wybierz Synaptic (zarządzanie Packet), a następnie wybrać pakiet VirtualBox.
  • Upewnij się, że Virtualbox wybrać nie jest virtualbox-ose bo zdaje użyć wersji z VirtualBox.
  • Następnie odinstalować.
  • Następną rzeczą będzie albo ponownie zainstalować VirtualBox 3.1, czy można śmiało zainstalować VirtualBox 4

trzeba usunąć pliki konfiguracyjne w katalogu wirtualnym maszyn. Usuń wszystkie hdd lub obrazów z config VB i utworzyć nową maszynę wirtualną przy użyciu starego xp.vdi że masz. Spróbuj zrobić nową maszynę wirtualną jak najbardziej podobne do starego, aby uniknąć błędów systemu Windows.

wystarczy użyć googla...

Opublikowano

jak już coś to VBox

VB - Visual Basic...

Geniuszu większość osób wie, że VirtualBox to w skrócie VB ;]..Chyba, że Ty jesteś wyjątkiem i nie wiesz ;D

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

[url="http://www.mpcforum.pl/index.php?app=forums&module=forums&section=findpost&pid=5934503"][img=http://www.mpcforum.pl/public/style_images/def3_2/snapback.png][/url]Użytkownik `Sciens dnia 29 grudzień 2012 - 17:30 napisał

Coś z VB, spróbuj przeinstalować  

jak już coś to VBox
VB - Visual Basic...

@topic
Cytat
[b]Rozwiązanie 1[/b]
Uruchom następujące polecenie: [b]sudo dpkg-P virtualbox-3.1[/b] i zobacz, czy to może pomóc.
Problem może być miejsce, ponieważ masz pozostałości dla starej wersji w systemie.
Po wpisaniu powyższego polecenia, upewnij się, że nie należy zmieniać polecenia lub może skończyć się złamać system operacyjny.  Linux jest bardzo małe litery, upewnić się, że pobyt dokładne.  Ja wolę, jeśli po prostu skopiować i wkleić polecenie w wierszu poleceń.
[b]Rozwiązanie 2[/b][list]
[*]Na komputerze, przejdź na [color=98C7C3][b][u]System[/u][/b][/color], a następnie wybrać Administracja.
[*]Następnie wybierz Synaptic (zarządzanie Packet), a następnie wybrać pakiet VirtualBox.
[*]Upewnij się, że Virtualbox wybrać nie jest virtualbox-ose bo zdaje użyć wersji z VirtualBox.
[*]Następnie odinstalować.
[*]Następną rzeczą będzie albo ponownie zainstalować VirtualBox 3.1, czy można śmiało zainstalować VirtualBox 4
[/list]
Cytat

trzeba usunąć pliki konfiguracyjne w katalogu [color=98C7C3][b][u]wirtualnym[/u][/b][/color] maszyn.  Usuń wszystkie hdd lub obrazów z config VB i utworzyć nową maszynę wirtualną przy użyciu starego xp.vdi że masz.  Spróbuj zrobić nową maszynę wirtualną jak najbardziej podobne do starego, aby uniknąć błędów systemu Windows.

wystarczy użyć googla...

KALI PIĆ KALI JEŚĆ ;__; nie pomogło

Opublikowano

Geniuszu większość osób wie, że VirtualBox to w skrócie VB ;]..Chyba, że Ty jesteś wyjątkiem i nie wiesz ;D

twoja inteligencja sięga zenitu..

wpisz w googla vb i vbox to zobaczysz...

@up

to nie jest moje, ja zacytowałem

ps. wystarczy umieć użyć googla..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...