Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wierzchowce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie używam plików by rykox V2, są tam wgrane wierzchowce ale można ich uzywac co 250sekund. Czy mógłby mi ktoś zrobić gotowca zeby można było ich uzywac odrazu oraz, zeby były zakładane w miejsce ekwipunku (jak buty wiatru) i zeby były na 480h. Bo widziałem różne tutki questy ale mi to jakoś nie działa. Bede wdzieczny z gotowca z tutkiem. Daje limit like.

ID moich pieczeci są od 71115 do 71132.

Pozdrawiam

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/509277-tutpieczecie-po-stronie-serwera-zdejmowanezakladane-480h/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Dobra już to zrobiłem....

Ale mam inny problem jak wsiąde na wierzchowca a potem zdejme pieczęć to gdy chce znowu jej uzyc pisze ze juz siedze na wierzchowcu i musze CTR+H (zchodzi z konia i dpoiero moge wejsc) czemu ?

Opublikowano

bo w quescie masz ze przywoluje konia, wsiada na niego i tego konia tak jak by zamienia na wierzchowca, pozniej jak schodzisz z wierzchowca masz konia tak jak by ale go nie widziesz i musisz go odwolac, musisz miec lepszy quest a w tym ci nie pomoge bo sam szukam i nie moge znalezc ;(

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

Kurde no to lipa trochę ;/ przydałby mi się taki porządny quest

Dobra mam juz quest i wszystko działa (od terenza) tylko niby w quescie terenzo ustawił czas na 480h wierzchowcó a czemu nie widać tego w grze ? ze np Pozostało 457h ?

Prosze o pomoc !

Opublikowano

hmm tylko jaki to bonus i jaka wartość chcesz to ci podrzucę ten quest bo tez go chyba szukales :D

Ten czas jest w qescie ustawiony ale czy działa nie wiem bo w grze go nie widać :D

Opublikowano

jak moze to daj ;D

jak bys mogl to odrazu edytuj ;p

id pieczeci od 90000 do 90022

id wierzchowcow od 20110 do 20129

dzieki ;)

co do tego czasu zaraz dam edit ;)

wpis do item_proto - client

<Item vnum="XXX" hashName="'Pieczec'" name="ZZZ" type="16" subtype="2" weight="0" size="1" antiflag="33024" flag="9216" wearflag="128" immuneflag="0" gold="0" buy_price="0" limittype0="1" limitvalue0="20" limittype1="0" limitvalue1="0" applytype0="0" applyvalue0="0" applytype1="0" applyvalue1="0" applytype2="0" applyvalue2="0" value0="28800" value1="0" value2="0" value3="0" value4="0" value5="0" socket0="0" socket1="64912" socket2="127" socket3="65008" socket4="21631" socket5="4855" refine_vnum="0" refine_set="0" magic_pct="0" specular="0" socket_pct="0" />

XXX - ID pieczeci

ZZZ - Nazwa pieczeci

wpis do item_proto - serwer

INSERT INTO `item_proto` (`vnum`,`name`,`locale_name`,`type`,`subtype`,`weight`,`size`,`antiflag`,`flag`,`wearflag`,`immuneflag`,`gold`,`shop_buy_price`,`limittype0`,`limitvalue0`,`limittype1`,`limitvalue1`,`applytype0`,`applyvalue0`,`applytype1`,`applyvalue1`,`applytype2`,`applyvalue2`,`value0`,`value1`,`value2`,`value3`,`value4`,`value5`,`socket0`,`socket1`,`socket2`,`socket3`,`socket4`,`socket5`,`refined_vnum`,`refine_set`,`magic_pct`,`specular`,`socket_pct`) VALUES ('XXX',''Pieczec','ZZZ','16','2','0','1','33024','9216','128','0','0','0','1','20','0','0','0','0','0','0','0','0','28800','0','0','0','0','0','0','64912','127','65008','21631','4855','0','0','0','0','0');

XXX - ID pieczeci

ZZZ - Nazwa pieczeci

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

hehe nie chce mi sie edytować bo jeszcze sobie muszę :D

sorki :/

ale dasz sobie rade ;] wierzę w ciebie ;p

co do tego czasu byłbym wdzięczny <3

Było ale się zmyło :D

Opublikowano

Kurde no to lipa trochę ;/ przydałby mi się taki porządny quest

Dobra mam juz quest i wszystko działa (od terenza) tylko niby w quescie terenzo ustawił czas na 480h wierzchowcó a czemu nie widać tego w grze ? ze np Pozostało 457h ?

Prosze o pomoc !

ten czas ustawia się w item proto w kolumnie value0 lub value1, a ten w queście jest mało ważny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...