Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ots Bez Neta

ferdas231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Mam komputer, w którym nigdy nie miałem internetu! Chcę sobie pograć na tamtym komputerze w tibie 8.50 sam (sobie pohostować, pochodzić po mapie, ale mniejsza z tym). Mam silnik Evolution do tibii 8.50, IP changer oraz oczywiście Tibię 8.50. Dobra! Wchodzę na kompa odpalam silnik i wyskakuje mi chyba wiersz poleceń, czy jak tam go zwał (taki plik z czarnym tłem i literki) i na ty tle pisze mi, że nie mam internetu i pisze Error>jakieś napisy danych> linijkę dalej error>itd. Nie przejąłem sie tym. Następnie włączam Tibię oraz IP changer. W ty Ip changerze wpisuje Localhost lub Ip kompa, robię ,,change ip", wpisuje w tibi byle jakie passy np. aaa i aaa lub same spacje i NIC!

Co jeszcze mam zrobić, żebym sobię pograł w Tibie na kompie BEZ NETA?

Help...

Gość black_shadow
Opublikowano

8.50 to ots SQL który potrzebuje bazy danych. Musisz miec XAMPP lub inny program do bazy danych.

Opublikowano

Black_Shadow = dobrze by było jakbym miał jeszcze poradnik do tego programu, bo już go ściągłem i troche wg. mnie panuje w tym programie harmider. A najlepiej jakby ktoś mi dał poradnik do robienia Ots na kompie bo nie moge poszuka ć w cos w tym stulu jakim ja chce. Prosie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...