Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak wydać play 4 free funds?

hardkour123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam sprawe kupuje 90000 fundsów i nie wiem co dokładnie kupić do wyboru są:

snajper - zestaw Jtiger + dagle50

assault - l85a2 + m1911

medyk - zestaw z mg36 i dagle50

czy;

snajper - m82a3 + dagle50

assault - l85a2 + m1911

bez medyka

prosze wybierzcie albo wymyślcie zestaw dla wszystkich postaci, tak aby 90000 wystarczyło.

P.S - prosze zestawy robić bez technika nie lubie go :(

Opublikowano

szkoda że mechanika nie lubisz ;f to najlepsza klasa do expa :)

sniper- znudzi ci się ;x

asult/medyk klasy szturmowe asult ma nieskończoność ammo a medyk ma wystarczającą ilość :)

medyk ma apteczke = wytrzymały ;f mg36 jest BARDZO celne na średni dystans nawet nie trzeba seriami strzeać

pograj tymi klasami pierw bez dodatków i stwierdź którą ci się lepiej gra....

jeśli chcesz być camperem i zabijać na luzie 100+ metrów to:

szturmek - 85

medyk- QBB-95

reszte podam póżnie bo awiatura se ebie

YAY

Opublikowano

Po co ci tyle fundsów.

Na początku pograj, wbij jak najwyższy lvl, potem kupuj broń na 1 dzien, na przetestowanie.

Co do szturmowca polecam pakiet"krefdiur" z M4A1, pistoletem REX i najlepszymi dodatkami.

Potem dokup AEK, jak będziesz miał lvl 21 kup sobie FAMASA.

Co do pistoletu Kup M1911 Veteran, kosztuje 8400funds.

Opublikowano

Mam sprawe kupuje 90000 fundsów i nie wiem co dokładnie kupić do wyboru są:

snajper - zestaw Jtiger + dagle50

assault - l85a2 + m1911

medyk - zestaw z mg36 i dagle50

czy;

snajper - m82a3 + dagle50

assault - l85a2 + m1911

bez medyka

prosze wybierzcie albo wymyślcie zestaw dla wszystkich postaci, tak aby 90000 wystarczyło.

P.S - prosze zestawy robić bez technika nie lubie go :(

Sniper m95 i mp443 elite

Assault - Famas i mp443 elite

Medyk m60 i mp 443 elite.

Opublikowano

Mi tam się sniper nie nudzi i nie wciskajcie jemu sniperki na siłę, bo nie wiadomo, czy będzie chciał sobie spokojnie campić, czy średni dystans, czy krótki.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@STRZELEC

BOSHE! prosze... NIE WIESZ = NIE UDZIELAJ SIĘ I NIE PISZ BZDUR

edit pana....

Siper- L96 i postol m1999 elite

assult - tu jak chcesz... na daleki dystanse- L85 a na bliskie/średnie famas ze względu na 1200 szybkość strzału polecam i najlepiej bosta i te 2 bronie.... zabójczy duet.....

medyk- camper=QBB na srednie lub małe odległości to mg36 :) choć na dalekie też sobie radzi :)

YAY

Opublikowano

@STRZELEC

BOSHE! prosze... NIE WIESZ = NIE UDZIELAJ SIĘ I NIE PISZ BZDUR

edit pana....

Siper- L96 i postol m1999 elite

assult - tu jak chcesz... na daleki dystanse- L85 a na bliskie/średnie famas ze względu na 1200 szybkość strzału polecam i najlepiej bosta i te 2 bronie.... zabójczy duet.....

medyk- camper=QBB na srednie lub małe odległości to mg36 :) choć na dalekie też sobie radzi :)

Napisałem najlepszą konfigurację według mnie do każdej klasy, więc nie pisz gimbusie zajebany że nie wiem.

Opublikowano

@Up bo nie wiesz, nie grałeś każdą bronią. Dla snajpera i assaulta dobry zestaw (ja dałbym M1911 Elite) ale dla medyka to jest na niski lvl. Jak już byś napisał XM8AR to ok ale M60 jest mocne i średnio celne z dobrymi dodatkami a bez dodatków to złom.

Dla snajpera kup Jtiger i M1911 elite/Delge, dla medyka pakiet z MG36 i QBB-95 a dla assaulta pakiet z M4A1 i dokup Aek-971/L85A1/ Famas. Nie wiem czy starczy bo nie chce mi się liczyć ale proponuje ci kupić najpierw dla 1 klasy (polecam medyka) a jak ci się znudzi to dla następnej.

Opublikowano

@Up bo nie wiesz, nie grałeś każdą bronią. Dla snajpera i assaulta dobry zestaw (ja dałbym M1911 Elite) ale dla medyka to jest na niski lvl. Jak już byś napisał XM8AR to ok ale M60 jest mocne i średnio celne z dobrymi dodatkami a bez dodatków to złom.

Dla snajpera kup Jtiger i M1911 elite/Delge, dla medyka pakiet z MG36 i QBB-95 a dla assaulta pakiet z M4A1 i dokup Aek-971/L85A1/ Famas. Nie wiem czy starczy bo nie chce mi się liczyć ale proponuje ci kupić najpierw dla 1 klasy (polecam medyka) a jak ci się znudzi to dla następnej.

Grałem m4a1 i aek, niestety mają słaby zasięg i duży rozrzut. Mozę po zakupie ulepszeń jest lepiej nie wiem. Dla assaulta famas lub stg77 aug

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Może ja się wypowiem.

Snajper ; m95 i m1911 elite

Tyle wam powiem, na reszty klas się nie wypowiem bo mało nimi grałem.

Ps wystarczy ci jak sobie kupisz 25k funds, starczy na ubranko jakieś fajne i te bronie.

Opublikowano

Może też ja powiem:

Nie kupuj nic na medyka, bo nie ma nic. Kup dla assaulta Kreftdjur+ Rex+ Famas i ci wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...