Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Skrypt rozpoczynający i zatrzymujący wciskanie klawiszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ze stworzeniem poprawnie działającego skryptu, który będzie wciskał klawisze "[" oraz "]" co 3 sekundy, a także rozpoczynał tę funkcję klawiszem start( "1") i zatrzymywał klawiszem stop ("2"). Coś w sensie: ...start("1")...[]...[]...[]...[]...stop("2") . Nie znam się na tym. Próbowałem samemu coś takiego stworzyć, ale za każdym razem coś nie działało. Czy ktoś mógłby mi napisać jak powinien wyglądać ten skrypt?

Opublikowano

HotKeySet("1","reverse")
HotKeySet("2","exits")
Global $x = False
While 1
If $x Then Send("[]")
Sleep(3000)
WEnd
Func reverse()
$x = NOT $x
EndFunc
Func exits()
Exit
EndFunc

Pauzuję/Odpauzowywuję się 1, wyłącza program 2.

// edit: skrócenie kodu

Opublikowano

Wielkie dzięki. Nie spodziewałem się, że ten skrypt będzie taki prosty. Całkowicie odbiega od tego co ja stworzyłem.

Opublikowano

Przeczytałem trochę poradników i sam spróbowałem stworzyć ten skrypt, ale zawsze gdzieś znajdował się błąd. Jak mówiłem, to co ja nabazgrałem odbiega trochę od twojego. Niestety ze względu na to że mój nie zadziałał tak jak powinien, usunąłem go, więc nie mogę ci pokazać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...