Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Napisy w Far Cry 3.

GANG3STER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam farcry3 orginał i nie mam napisów co do kur**** jest.. Bedą +

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

A menu jest polskie? Jak tak, to wystarczy w opcjach włączyć opcję napisy.

Teraz, to ludziom nawet się nie chce opcji gry przejrzeć... do czego to doszło ^^

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Dobra działa :D

a macie też tak, że jak biore przez multi to pisze ze jestem nie polonczony i nie chce mnie polonczyc??

Opublikowano

Gra zarejestrowana w uplay? Masz konto itd?

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

a macie też tak, że jak biore przez multi to pisze ze jestem nie polonczony i nie chce mnie polonczyc??

Wyłącz zaporę systemową oraz antywirusa.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Odpalam farcry wpisuje passy na uplay i odpalam gre. Biore gra wieloosbowa i że sie łączy i 10sek tak i przepraszamy serwery niedostępne. Ostanio mam problem z netem odnosinie pingu i jęsli chodzi o granie przez neta to wiecie jak to jest mieć ping 500-1000 :) Po nowym roku mi to zrobią. A może patch zły pobrałem najnowszy ale nic z tego.

Opublikowano

Zapora off i antiwirus off i dalej nie loguje się do serwerów farcry3. Wsyskakuje tylko arlm trwa łaczęnie i za chwile przperszamy łaczenie z serwerami farcry 3 nie powiodło się proszę spróboac pozniej. Bedą ++++++ pomózcie,,

//dblpost

Opublikowano

Skorzystałem z rady i napisałem ale znając życie poczekam zanim odpowiedzą. Zobaczymy co poradzą. Wgl nie wiem czemu tak się dzieje może to przez neta jak wspominałem wcześniej ze problemy z pingiem ;/. Nie wiem ;/ zobaczymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...