Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] EXP na botach

0GF6600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Wchodzimy do gry wybieramy channel najlepiej gdzie jest najwięcej osób np:

djor.jpg

2.Tworzymy grę tcfu.jpgi dajemy takie ustawienia:

uoeqf.jpg

*Ustawiamy nazwe roomu na Fast exp aby zachęcic ludzi do wejscia.

*Zmieniamy mode na Bot TDM

*Zmieniamy mape na CQB House

*Dajemy 'players[4] 'GameTime[10] 'team[AF] 'GoalScore[1300]

*Ustawiamy Team Balance na ON

3.W roomie klikamy GameSettings bvgj.jpgi zmieniamy:

cmdir.jpg

*Difficulty Very Low

*AF (Bots+Users)[4]

*RSA Bots[8]

4.Przed rozgrywką powinniśmy mieć założone:

Exp Increase

ylgs.jpg

Inc.EXP Face

riijf.jpg

Exp Increase

rzgn.jpg

Oraz bonus 50 % expa

Polecam broń ak-47 bądź x-mas

qpva.jpg

Exp Increase Inc. EXP Face Exp Increase dostajemy jak zaczniemy grę, bonus 50% możemy dostać później, oczywiscie nie trzeba tego posiadać ale lepszy jest exp.

Wskazówki jak zdobywać więcej killi / jak lepiej grać

1.Gdy zaczynamy grę idziemy w bazę przeciwnika i przez znaczek z strzałką po lewej stronie głownego wejścia/wyjścia rzucamy granat'y gdyż doleci do wrogiego wejścia/wyjścia i możemy podłapać kille i asysty

zsfc.jpg

Oczywiście ten granat[y] mogą nie zabić wszystkich dlatego trzymamy broń i czekamy aż przeciwnicy wyjdą i będziemy mogli zdobyć kille jak i asysty

mhfj.jpg

2.Gdy wyczyscimy wrogów i nasz team nie pozwala wrogiej drużynie przejść ustawiamy się w możliwe miejsca

Schodki po lewej stronie wychodzenia z drużyny AF

qqnn.jpg

Przed schodkami

darp.jpg

Nie możemy zapomnieć o lepszej ofensywie w miare możliwośći wchodzimy nie do końca do bazy wroga po prawej stronie atakujemy przeciwników starajać się strzelać w głowy, unikajać strzałów poruszając się A i D

imxi.jpg

3.I skończyliśmy rozgrywkę, oczywiścię trzeba się postarać trochę a o to efekt [1]Gry

beztytuujakm.png

Exp earned 393(+71%) to jest dosyć dużo, nie mówie że każdemu będzie dobrze szło trzeba się postarać, można też natrafić na jakiegoś hackera lub dobrego gracza który jest w tym dobry więc się nie zniechęcajcie!

Opublikowano

Nie polecam tak grać. Nie dość, że nie zdobędziesz dzięki temu skilla, to lepiej grać zwykłego TDM'a, by mieć więcej EXP'a.

Nie polecasz OK. "Nie dość, że nie zdobędziesz dzięki temu skilla" To jest tylko expienie tak zwane "Pójście na łatwizne" "to lepiej grać zwykłego TDM'a, by mieć więcej EXP'a." Wiesz expiąc tak człowiek uczy się bardziej celować, więc troszeczkę skilla dostanie w strzelaniu. To jest tylko expienie lvli jeżeli ktoś np: Nie chce sobie zepsuć k/d a chce mieć większy lvl :)

Opublikowano

Jak mają się nauczyć celowania na botach jak one są takie zmulone, że szkoda gadać. I jeszcze piszesz tu, żeby ich poziom ustawić na Low ;x

A, że ktoś chce większy level to jego sprawa, ale w gry gra się dla zabawy, skilla a nie dla rangi ;x

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jak mają się nauczyć celowania na botach jak one są takie zmulone, że szkoda gadać. I jeszcze piszesz tu, żeby ich poziom ustawić na Low ;x

A, że ktoś chce większy level to jego sprawa, ale w gry gra się dla zabawy, skilla a nie dla rangi ;x

Celowania miałem na myśli utrzymanie rozrzutu broni. Poziom very low bo szybko się zabija i kończy gra i tym szybciej exp, "A że ktoś chce większy level to jego sprawa, ale w gry gra się dla zabawy, skilla a nie dla rangi ;x" Ktoś chce większy level to może sobie takim własnie sposobem nabijać, w gry gra się dla zabawy ale też trzeba uzupełniać braki np: klan jest od xx lvl a my mamy miejszy i grając na botach da się szybko dosyć wbić ten lvl mieć satysfakcje że doszedłem do xx klanu wbiłem lvl christmas boxy[jakoś tak] zdobyłem i fajne nagrody trafiłem ^^:D i pointsy zarobiłem. Nie wiem po co zaczełeś taki temat na PW napisz tam sie dogadamy w sprawie tego poradnika <lol>

Opublikowano

Celowania miałem na myśli utrzymanie rozrzutu broni. Poziom very low bo szybko się zabija i kończy gra i tym szybciej exp, "A że ktoś chce większy level to jego sprawa, ale w gry gra się dla zabawy, skilla a nie dla rangi ;x" Ktoś chce większy level to może sobie takim własnie sposobem nabijać, w gry gra się dla zabawy ale też trzeba uzupełniać braki np: klan jest od xx lvl a my mamy miejszy i grając na botach da się szybko dosyć wbić ten lvl mieć satysfakcje że doszedłem do xx klanu wbiłem lvl christmas boxy[jakoś tak] zdobyłem i fajne nagrody trafiłem ^^:D i pointsy zarobiłem. Nie wiem po co zaczełeś taki temat na PW napisz tam sie dogadamy w sprawie tego poradnika <lol>

Klan nie ma wymagań, że od któregos lvl'a możesz do niego dołączać/zakładać go.

Co do "utrzymania rozrzutu broni" to nie wiem co tu trzeba skillować, większość broni nawalasz full auto a recoil prawie nie skacze.

Jedynie w KTR można się coś uczyć, ale to i tak nie wystarczy lekcja na botach, bo one chodzą, a normalni gracze kucają, kładą się, skaczą itp.

@down.

Ja tylko stwierdzam fakty, bo zrobiłeś zbędny poradnik, a teraz nie umiesz wyjść na prostą w swoich wypowiedziach ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Klan nie ma wymagań, że od któregos lvl'a możesz do niego dołączać/zakładać go.

Co do "utrzymania rozrzutu broni" to nie wiem co tu trzeba skillować, większość broni nawalasz full auto a recoil prawie nie skacze.

Jedynie w KTR można się coś uczyć, ale to i tak nie wystarczy lekcja na botach, bo one chodzą, a normalni gracze kucają, kładą się, skaczą itp.

"Klan nie ma wymagań, że od któregos lvl'a możesz do niego dołączać/zakładać go." Prosze Cie lider moze sobie zazyczyc ze zaprasza graczy tylko yym 21+np -.-Utrzymanie rozrzutu broni nie celnosc jak ty to napisałeś "Jedynie w KTR można się coś uczyć, ale to i tak nie wystarczy lekcja na botach, bo one chodzą, a normalni gracze kucają, kładą się, skaczą itp" Skończ już z tym spamem proszę cię zamiast oceniać mój poradnik na 3 posty ;)

Opublikowano

Najgłupszy sposób na expienie, już lepiej zebrać sie w 4 z kolegami zrobić noobclan i grać CW i przegrywać do 0 więcej expa się zdobywa...

393expa na botach... kolesie właśnie przegrali cw do 0 zabili nas aby 2 razy dostali po prawie 600 expa...

1356885104-U84203.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...