Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Exp komandem

ZbychuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy da wgl jakos rade duzo expa nabic komandem ? - jak ja gram to lewdo podczas rundki nabije 1-1,5k - wiecej killi leci niz expa, a gdy gram soldem to dozo expa idzie nabic - i jak tu sie naexpic komandem ?

Opublikowano

powiem ci tak gram z przerwami od pol roku komandosem i tylko komandosem bo tylko nim mi sie dobrze gra ^^, mam 12lvl gram dziennie 2-3 rundki wiec to i tak duzo, ostatnio wylosowalem bonusik expa na 7dni 150% i za 1 rundke dostaje 4200expa i teraz zaczaem dluzej bo fajnie sie expi, wiec naexpic sie mozesz komandosem kupujac bonusy expa :D

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

Opublikowano

Comando się słabo expi. Latasz z snajpą/knifem i ks'isz.

Dla expa lataj z 2 pizdusiami i jak wyżej googlus gada, wymaxuj oznaczenie celu.

+często siedź w czołgu/myśliwcu ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

a ja mam takie pytanko: czy oznaczenie celu daje exp? :D

Daje exp za oznaczenie i dodatkowo dostajesz expa jeśli oznaczony cel jest atakowany.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

za oznaczenie celu jest xp? :P kurde nie wiedzialem :D co do expienia, ja swoim mando na 26 lvl średnio na runde mam 3000-3500XP. ale to zalezy w duzej mierze od celności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...