Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bardzo wolne pobieranie

mateusz96xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam problem otóż klient xenoxa z głównej strony pobiera mi się bardzo wolno (po 70 kbs), wcześniej pobierał mi się po 500-1000kbs, net 4mb, próbowałem na każdym uploadzie, inne pliki pobierają mi się normalnie. O co chodzi?

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/411480-tutjak-pobrac-clienta-z-bardzo-duza-predkoscia/

Slaby Hosting lub malo pobran

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

nie mam problemu z netem :) np far cry 3 po 2mb idzie. Ten program nic nie daje.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Jeżeli też używasz torrentów to one dużo zjadają nam neta przykładowo jak ja miałem torrenty to net spadł mi z 8 mb/s na 500 kb/s więc to też może być problem. Najlepiej jest je wyłączyć lub odinstalować.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak zjadają neta, podczas gdy pobieram je czy jak wogóle mam je na kompie ? o.O

Opublikowano

Ewentualnie jeżeli nic nie pomaga, odczekaj okres 24h i sprawdź czy jest różnica.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...