Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Full Kasy I 0 Yang ;/

pawlikko09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iec mam taki problem za na YT2Game wbilem full kasy i mam 0 yang

porbowalem cos kupic ale psize ze nei mam kasy.. jak dropie z potworow kase to sie nei dodaje..

a szkoda mi konta bo jest w miare dobre...

jesli ktos wie co zrobic to prosze o pomoc

będzie 5

Opublikowano

Podnies jakas kase z ziemi. Mialem tak kiedys, podnioslem 10k z ziemi i bylo ok

Pomogłem?? Daj *5 !

给我帮助* 5

GG: 2229289

10111.gif

4907.jpg

21495.png

4693.png

21571.jpg

Opublikowano

niemusi

wystarczy ze wpisz /set <nick> gold 9999 i pisz ich coraz więcej aż ci się odbuguje

Opublikowano
niemusi

wystarczy ze wpisz /set <nick> gold 9999 i pisz ich coraz więcej aż ci się odbuguje

nie pomaga.. bede prubowal sposob asdfgXD

Gość Mounthains
Opublikowano

Rób nowego chara...

Ja nigdy tego nie odbugowałem Oo

Opublikowano

zrobie na youtube film,mik jutro napiszcie na pw temu któremu sie zbugowało ;d

PISZCIE ALL NA PW ;D

Opublikowano
Rób nowego chara...

Ja nigdy tego nie odbugowałem Oo

tez o tym myslalem.. :) itemy z tego konta mam na sell bym mial duzo kasy i bym sobie zrobiol nowego sure na przyklad :) hehe

Opublikowano
zrobie na youtube film,mik jutro napiszcie na pw temu któremu sie zbugowało ;d

to najlepiej napisz tutka o tym bo z tego co wiem duzo osob tam ma :D bo moj kumpel tez ma tylko nie wie

o istnieniu mpc forum i nie napisal hehe

jak bys mugl to podaj etraz ten sposob a jutro zrob tutka

Opublikowano

Masz Dużo Kasy Na - Musiałbyś Posiedzieć Z Tydzien Przy Dropieniu Kasy Z Moobków Ja Jak Miałem GM'a To Inny Wredny GM Mi Wpisał Zeby Mi Dało 9999999999999999999999999Yang I Miałem Na Minusie Ale Byłem GM Więc Poco Mi Kasa??

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Jak dla mnie to musisz poprosić GMa żeby Ci wpisał komende na 999999999999999999 kasy raz lub dwa razy i powinno odbugować, a jak nie ma GMa w grze to sprawa jest trudniejsza :D

Modna sygnatura.

Opublikowano

twoje konto jest na minusie ....-----

wes z kims handel i klknij na cyfre jak pisujesz ile np. komus chcesz zaplacic to zobaczysz ile jest na -

ja na początku yt2 jak jeszcze startowalo i yang u handlarki byly to nakupilem za duzo i mialem 35kkk na -

a więc jeśli masz komendy on to wpisuj na kase aż ci bedzie wszystko ok ;)

Opublikowano

Ja miałem tak samo trzeba wtedy drugim harem wyłowić małża czy coś podobnego i sellnąć u handlarki różności.

corsaopc01.jpgNet

Post 20[x]

Post 40 [x]

Post 60 [x]

Post 80 [x]

Post 100 [x]

Post 120 [ ]

OMFG już 30%....

Opublikowano

najlepiej 2 har ;]

Mną się nie przejmuj, jestem tylko kolejnym pionkiem na kartkowanej planszy, prędzej czy później będzie "szach-mat", a ja odejdę na Twoich oczach, w Twoich łzach...
2695271453.png
Pomogłem?
Daj +

Opublikowano

nom masz zbugowanego hara możesz mieć maks 2kkk inaczej będzie tak pisać mi jak sie tak stało to wyłączyłem grę bo się wkur... i zaraz znowu włączyłem ;d i miałem 1.910.123 <---- coś takiego :P

Aktualnie gram na privach ^^, Na PL-u miałem maksymalnie 85 lvl :) może kiedyś się wróci jak się wyżyje na privach :P BTW narazie szukam priva do grania ^^

Opublikowano

0 yang pojawia sie jak sie przekroczy bodajze 2kkk, na ktoryms z privow mialem takie cos (bug na kase z mieczem +9) i wystarczylo, ze kupilme u handlary kilka szkat ripka za 200kk sztuka i zaraz wrocilo cos ponad 1kkk :)

Opublikowano

Kurwa po chuj spamujecie? Przecież już dawno wyjaśnione, a wy sobie tylko nabijacie posty taką samą treścią posta co poprzednik. Myślicie?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano
a jak cos to napisz do Admina i w mysql ci zmieni :)

Ale to jest chinski priv.. i nie wiem jaki nick ma gm lub admin..

a tak wogule to oni po angielsku potrafią gadac? bo po chinsku sie nie dogadam ale po angielsku sobie poradze

Ja miałem tak samo trzeba wtedy drugim harem wyłowić małża czy coś podobnego i sellnąć u handlarki różności.

czy aby na pewno??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...