Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PalladiumPro.cs

Koralek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc! Mam problem z Taskiem PalladiumPro.cs w Qbocie mianowicie: Ubiją bota na pall i chce lecieć na 5-3 ale gdy wskakuje na 5-2 wgl nie leci... nacisne na mini mapie (na Qbocie) tam gdzie ma leciec i nie leci;/ Chcialbym spytac czy wy tez macie taki problem? A jesli macie jakiś lepszy task ktory po ubiciu wraca na mape 5-3 to bardzo prosilbym o podanie go tutaj.

Jeszcze mam jedno pytanie: Czy Qbot dobrze robi wrota Zeta(mam kbota ale no gg) . Czy bije najpierw alienki a pozniej Devouera czy Ubije troche alienkow a potem zaczyna bić Devouera ktory ma nadal stabliną oslone.>? Jeśli macie dobry task na zete/espilona to prosilbym o jego podanie tutaj;) Daje like:)

I jeszcze drugie pytanko: Czy Cheat Engine działa na Qbocie jak lata na palladium:)

Pozdrawiam

Opublikowano

1. Bo powinien Ci się zmienić hangar a jeżeli masz 1 statek to tak właśnie buguje musisz wyłączyć bota i ręcznie przelecieć.

2. Bije wszystkie alieny oprócz Uberków. ;< Trzeba je ubić ręcznie.

3. Nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...