Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno skinów

Lioo ;D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do wydania 9200 rp.

doradzcie mi prosze czy kupic Brolafa i cybernetycznego ezreala i z reszty jakies inne skorki? Czy po prostu tańsze do nich i wiecej tych 'klasycznych'?

Jeszcze chcialbym rade ktora skorke wybrac do fizza.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Według mnie kup Cybernetycznego Ezreala, Świetlistego Varusa i Legendarna do Nocturna ale resztę to świąteczne i klasyczne.

Opublikowano

W sumie możesz wziąć brolafa i cyber eza, nie pożałujesz, nie warto kupować do nich tańszych skinów.., co do reszty to jeszcze polecam Slay Belle Katarina.

Do fizza polecam Fisher Fizz <3.

Opublikowano

Czy ja wiem, wg. mnie tego Pulsefire Ezreal jest taki średni, kupiłem go gdy był w przecenie i po jakimś czasie mi się znudził i zrefundowałem go, wg. mnie o wiele lepszy jest Frosted Ez lub ten Nottingham. Wg. mnie lepiej teraz wybrać coś z tych legendarnych co są w przecenie bo swoją prostotą przebijają obecne skórki no i są bardzo tanie :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Kupilem cybernetycznego, brolafa, rybaka i jeszcze pare innych. :) mozna zamknac.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Co was interesuje skąd ma tyle RP zarabia to kupuje dostaje to kupuje -.-

Co do tematu czasam są fajne skiny np teraz jest Panda Temmo ^^ a niedługo będzie shaco :3

Opublikowano

Polecam zaopatrzyć się w większość klasycznych skinów.Jakbym miał 200zł do wydania kupił bym pax jax, riot singed z allegro.Jeśli już kupiłeś rp to jak najbardziej brolaf, z legendarnych fajny jest gentelmen chogath.

@up skąd wiesz ze jutro shaco?

Opublikowano

Ezreala nie warto nie jest warty swojej ceny, po co komu jakis bardzo chujowy temat ? ikonka i inne gowna, skin sam w sobie jest fajny ale nie warty ceny.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

pulsefire fajny dopiero jak wbijesz nim 16lvl, ale skin nawet ok ze względu na animacje, kup sobie troche skinów legacy i jakieś klasyczne

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...