Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Polecacie jakiegos hacka?

andrejew123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahaahahhahha dzieci nie umieją grać bez hacków dostajecie wpierdol a potem sie bulwersujecie i na czitach popierdalacie dla mnie to jest żałosne po co wam to ? Tylko pokazujecie jaki macie niski poziom. I denerwujecie innych graczy

Pozdrawiam Moderatora który da mi kare w PROCENTACH za ten post

Opublikowano

Ja ci coś polecę.

Weź rozbieg i pierdolnij w ścianę :)

Pewno pograłeś tydzień pojechali Cię jak dziecko i nagle chcesz pokazać swojego "mega skilla".

2096247301.png

Opublikowano

Dokładnie, powiem ci tak nie pieprz tutaj o uczciwym graniu na jednym koncie gram uczcie a na drugim nie przez 4 lata tylko do gry wracam w zimie, a po drugie jak by haków nie było to kązdy by grał uczciwie i by było git ale to mi sie wydaje że to Turcy cholery zaczeli hakować pierwsi i to było nie sprawiedliwe dlatego reszta poszła tym śladem niesprawiedliwości że ktoś może a ty nie,

http://i.imgur.com/UEWzBuc.png

Dobrze prawie ->>Daj Like  

Opublikowano

Ja ci coś polecę.

Weź rozbieg i pierdolnij w ścianę :)

Pewno pograłeś tydzień pojechali Cię jak dziecko i nagle chcesz pokazać swojego "mega skilla".

Ja pierdziele... nie rozumiem takich ludzi. nie wiesz nawet kim jestem a już mnie obrażasz... Hacka chce dlatego,że jak można grać, jak na każdym serwerze jest przynajmniej 5 hackerów..

Do wszystkich. Proszę nie odbiegać od tematu bo % się posypią.

Pba

ahaahahhahha dzieci nie umieją grać bez hacków dostajecie wpierdol a potem sie bulwersujecie i na czitach popierdalacie dla mnie to jest żałosne po co wam to ? Tylko pokazujecie jaki macie niski poziom. I denerwujecie innych graczy

Pozdrawiam Moderatora który da mi kare w PROCENTACH za ten post

Może i masz racje, ale ja nie jestem wami, ja wole wyjśc z kolegami z dziewczyną do kina itp a nie napierdalać w combat arms. gry sa dla mnie tylko rozrywką, nie codziennym obowiązkiem(sorka admin za słownictwo)

Opublikowano

Eh... Nie wyżywajcie się na sobie, żeby nie grać z hackami itd. Sam gram sprawiedliwie, ale to jest forum o hackach, więc trzeba pomagać a nie obrażać tak jak pan MleczkO_oK w stylu "weź rozbieg i pierd***ij o ściane. ". Jeśli chcecie pograć bez hacków proszę, nikt wam nie zabrania, ale to jest forum hackerskie jak sama nazwa wskazuje i nie wypada nalegać w tym "stylu" żeby ktoś nie grał na hackach. Od tego są inne fora ale nie MPC - Multi Player CHEATS.

Co do tematu radzę poszukać w dziale hacki, tam naprawdę znajdziesz dużo hacków i to co cię interesuje.

Coś z innej beczki chciałbym spytać. Czy jest legalne takie rozprzestrzenianie hacków na takim forum? Nie jest to niezgodne z prawem. Czy w ogóle to forum jest zgodne z prawem, skoro łamiemy każdy regulamin gry on-line? xD

Opublikowano

Serdeczne pozdro dla admina który mnie zawiesił na 3 dni i 5 % kary ZA PRAWDE

Pewnie sie zdenerwował bo napisałem prawde ( o nim )

W Combat Arms już nie ma co grać co wejde do gry to KUR**Y JE**NE NAKU**IAJĄ NA CZITACH nie da sie grać macie satysfakcje z tego że odpalicie tele kila albo inne gówno ?

W tych czasach to nie opłaca sie grać w gry typu : Combat Arms i CS

ONLY CZIT

Nic innego.

Pewnie znowu dostane karne 5 %

Ale w sumie mam to w DUPIE

Pozdrawiam ludzi którzy grają normalnie i nie czitóją Szacuneczek :)

Opublikowano

EJ spokojnie nie sraj w zbroje.

Rozumiem że napier**alasz na czitach w combata albo w Mario

Ale zero spiny nie hahahhahahahhhahahahaahaahahaahhahaahhahahahahhahh xD

ps

Pozdrawiam kolejnego moderatora za 5 % już mam 10 % za prawde pozdro

ahhahahaahahah

Opublikowano

E gratulacje

Ja jeszcze po troluje na te dzieci z czitami i może cie przebije ziom.

W końcu dostane bana za 100% :)

4 konta miałem i wszystkie zbanowane.

Za prawde. xD

Pozdro.

Opublikowano

Ej to jest zajeb*sta sprawa dość że tyramy dzieci czitów to jeszcze zgarniamy % i Lajki

No kur*wa żyć nie umierać.

"KOCHANY" moderatorze daj mi pare procent może ci ulży.

Ban 1 dzień :)

Pba

Opublikowano

Po chuj grac na czitach ?

Bez czitow mozesz wyjsc do kina z dziewczyna itp...

Spinasz majty ziomek xD

Jak chcesz poczitowac to wypierdalaj na metina lowq :)

Chuj mnie interesuja te jebane %

Najebcie mi ich nawet 100% przynajmniej komus stanie ^^

Tyle odemnie :D

AAAA zapomnial bym nazwa hacka: WeźSeKołoiJebnijSiewCzoło!

Kolejny ban 1 dzień,

Pba

Opublikowano

Ej no teraz to wy pokazujecie swój poziom tym że go cisniecie chłopak normalnie elegancko się zapytał i powinien dostać elegancka odpowiedź z reszta to nie dziwne że pyta o cheaty na forum o cheatach 0.o

wylewacie tony głupot w postach i myślicie że jesteście super xD

@ Topic

odradzam ci grać w ca na cheatach bo mają bardzo dobry system banicji (banowania) pograsz 2;3 dni i wylapujesz bana .

A jeśli nie idze ci dobrze to graj na serwie ręce rulles albo na tym co grają tylko z ratiem poniżej 0.90 zlapiesz skilla w przeciagu tygodnia grając 2 godz dziennie :)

pozdrawiam

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

ale ten hak to troche lipny ze względu na spam dzisiaj na nim zagrałem to sie wszyscy rzucili na mnie i wrogowie jak i swoi

Ciekawe kurwa czemu?

Pba, nie sraj tak, idź kupić 100k nxów, może ci przejdzie.

side_column_image.jpg?v=4e0ce970
Opublikowano

Proponuje zamknąć ten temat bo prowadzą tu tylko zbędna dyskusję i przy czym obrażają autora ;/

A samego twórcę tego tematu odsyłam do combat arms>>> cheaty.

offtopic

po co.kilka osób pisze to samo przecież i tak nik wam nie da lubię to za denne posty ;)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Zamykam, ostatnie posty to po prostu sama obraza, jeśli autor będzie miał jakieś pytania niech piszę do mnie czy innego modka na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...