Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Macro

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie potrzebuje macra do myszki Logitech M195 zeby mi bron nie leciala w pionie i poziomie.

Daje limit like'ow.

P.S. Sorry ze bez PL znakow ale w klawiaturze od tableta(z pokrowcem) nie dziala Alt. ;/

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Jeśli nie masz takich opcji w myszce to nie będziesz miał macra.A sama nazwa Logitech nic nie mówi są różne modele myszek i jedna będzie multimedialna,a druga nie i nic z nią nie zrobisz.Macro posiadają tylko multimedialne myszki i to nie wszystkie.

Opublikowano

a ja mam pytanie do was posiadam od wczoraj myszkę Razer Deathadder Respawn i nie wiem jak zrobić by macro działało a ona ma takie coś :

desktop2012122914041258.png

Specjalny program do tego

Opublikowano

@Up, poszukaj na forum mamby jak sie pisze macro pod twoją mysz :P

Albo wpisz coś w ten deseń w google : Razer Deathadder Respawn macro. I podaj mi tutaj to ci pomoge, nie bede sam tego szukal bo tel :P

OndteAw.png
Opublikowano

w sumie nie trzeba było daleko szukać wpisałem w youtube i jest pełno tutoriali więc myślę że sobie poradzę nie wiem czemu wcześniej nie pomyślałem o tym

thx za pomoc ;)

Opublikowano

w sumie nie trzeba było daleko szukać wpisałem w youtube i jest pełno tutoriali więc myślę że sobie poradzę nie wiem czemu wcześniej nie pomyślałem o tym

thx za pomoc ;)

Tak tyle że jak bedziesz podawał "koordy" o ile ma sie przesunac wskaznik to posłuz sie stronka Bfp4f alchemical

OndteAw.png
Opublikowano

Nono jezeli nie ty to jest to zbieg okolicznosci bo dokladnie taka samą mysz ziomek wyslal mi na pw ;P NIe nie da sie tam macro

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...