Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozbrajanie Paki

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może to nie jest jakiś fenomenalny poradnik ale z tego co widzę to wiele graczy o tym nie wie . Mianowicie gdy jesteś w CT nie masz zestawu do rozbrajania i ktoś podłożył pakę , gdy zaczynasz ją rozbrajać to wolno ci to idzie ale gdy zaczniesz klikać F(jest to latarka) twoje rozbrajanie przyśpieszy . Jeśli się przyda daj +

Opublikowano

To jest fake ;) Ktoś kiedyś to wymyślił, ale to nic nie daje. Sprawdzałem. Bez defa brojenie paki zajmuje 11sek, a z tą latarką 10sek -.- Dużo to nie daje ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano
Bez defa brojenie paki zajmuje 11sek

Mi się wydaje, że 10 ale mogę się mylić. Nie używam tej latarki, czasami wydaje pozycje, koleś może usłyszeć. Mało daje, a ma się gorsze korzyści :)

Opublikowano

To nie daje nic absolutnie nic! Oglądałem filmom na YT gdzie typem nagrywał. Podzielił ekran na 4 części na

1. z. defem

2. z defem i latarką

3. bez defa

4. bez defa ale z latarką.

i nie było widać absolutnie żadnej różnicy. Podały link ale na robię jestem. Jak na kompie będę dam edita i podam link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...