Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Brak hacków]Przyjemna gra.

19patryk97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że na bo2 wogóle niema hacków (praktycznie niewidać aby ktoś miał)

I jak dla większości którzy mają skilla to jest dobrze :)

Lecz jak one wyjdą to znowu gra stanie się bez sensu :)

Ci co potrafią grać i ci co niepotrafią zbyt dobrze niewstawiajcie tutaj cheatów :) przynajmniej ograniczycie liczbe cheaterów

Bo jak zauważyłem po MW3 to ledwie sie tutaj na tym forum pojawiły hacki, to sie pojawiło "dużo" hackerów".

Pomyślcie sami:

Wolicie niecheatować i inni też nie czy wszyscy mają je mieć :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

To jest forum o hackach nic nie poradzisz .Ale fajnie by było gdyby nie było chociaż w bo2 hackerów ,no niestety mało jest polskich graczy którzy mają skilla i korzystają z hacków .A jak wiemy BO2 łączy regionalnie i za niedługo nie będzie można pograć bo same head'y będą leciały tak jak w mw3 :/

Opublikowano

To jest forum o cheatach. Najwyraźniej trzeba powtórzyć jeszcze raz. Takich próśb raczej nie pisz, bo nikt się ich nie słucha.

W każdej grze znajdą się cheaterzy, glitcherzy, exploiterzy... Niema szans żeby Bo2 się przed tym obroniło.

Chociaż się odrobinkę zgadzam, to wolałbym szczerze aby ktoś stworzył program likwidujący lag compensession do minimum.

Używaj mniej emotikonek.

Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas.

Opublikowano

Przesłanie forum jest inne ;) , ale że tak cię pociesze , mpc na tle światowych forum nie jest takie duże , więc to że u nas są cheaty , nie zniszczy odrazu całej gry ;)

Zamykam.

Opublikowano

Bo w BO II nie ma hacków już ja nad tym pracuję :).

hahahah :D dobre... nic nie zrobisz hacki były są i będa :D Treyarch się nie postarało i zrobili system statystyk jak w mw3 = rank hacki nie ma serwerów dedykowanych = ESP, WH, AIM :))) i tutaj żaden człowiek nic nie zrobi :) z aktualizacjami gry wychodzi coraz więcej hacków, także powodzenia :)

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...