Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Haczek Dużo Opcji

{Cinek}

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam co robić to se dam zlechowanego haczka którego aktualnie używam, o ile dobrze pamiętam to nawet byl na forum ale po update działały tylko chamsy. Więc potraktujcie to jako nową wersję ze wszystkimi działającymi opcjami. Hak nie ma anty ale ma bardzo fajną funkcję do wklejania itemów z px

kilkasz w haku opcje weapons potem np. m14 klikasz F6 i robisz rolla i możesz m14 rzucić :)

Download:

http://www.speedyshare.com/395250512.html

Skan:

http://www.virustotal.com/analisis/4d166514572678abd0bfef81824edd37f54c08f5edf58a45538f48d94d513037-1258147892

Niby tyle trojanków a nic mi na kompie nie wykrywa, ale pewnie przez to że jest spakowany jakieś błędy wchodzą.

POBIERASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, ZA ZLECHOWANIE NALEŻY SIĘ 5

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

(Cinek): Zarzuć mi no, jakimś screenem (nim to ja zrobię) i weź to napisz tak, aby każdy zrozumiał, bo w ogóle brak formy zdaniowej.

Może nie jest to, jak dla mnie szkodliwy wir, ale poleci report, za upnięcie hacka z wirusem i co dziwne, nigdy nie trafiłem na wira w hacku, tylko u ciebie, a wiesz jaki jest regulamin!

"Alea iacta est!"

Opublikowano

olaw557:

- Zły adres, co do wartości

- Ogólnie nowy adres, nie został wprowadzony w tego hacka...

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Px wszystkie działają jak masz premium, bez premy działa smoke, stamina, i cos tam jeszcze. Screena po prostu nie chce mi sie dać jak masz chęć się dowiedzieć co w nim jest ściągnij. Mam go na kompie tydzień wiry nic nie robią.

pzdr

Miyoshi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Po co miałby ktoś ściągać haka co ma co najmniej 3 miesiące?

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

Lol :D Nowa wersja tak , ale nowa wersja była na listopad , a stara wersja mogła być z stycznia 2009 ....

koxam.png

Opublikowano

ludzie dałem tego haka w listopadzie zeszłego roku jest już dawno nie aktualny ;D

Miyoshi

Opublikowano

Wreszcie ktoś kompetentny , który rozumie o co mi chodzi i ma chociaż trochę oleju w głowie :D

koxam.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...