Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura + Avatar] Isei

Isei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

Tematyka:Sword Art Online Lyfa (to ta w bląd włosach i biało-zielonym wdzianku)

Wysokość:Regulaminowa

Szerokość:Regulaminowa

Napis/y:Isei

Kolorystyka:Pasujaca do Rendera (i jakaś fajna :D)

Dodatkowe informacje od zlecającego:Prosiłbym żeby było więcej niż tylko głowa :D

Generator by krycha1996 dla

FanART

l9WHU.png

Opublikowano

Siemka, może być z Asuną ? Jeśli nie to daj stocka albo render tamtej postaci bo SAO oglądałem do momentu, aż bosa pokonali :D

Opublikowano

mogę spróbować ale potem bo teraz muszę robić dla innych kolesi sygnie a temat fajny troszkę jak wyzwanie :D dam ci 2 sygnie zobaczysz która ci się podoba :P chyba że ci zależy na czasie

4kbucl.png
Opublikowano

mogę spróbować ale potem bo teraz muszę robić dla innych kolesi sygnie a temat fajny troszkę jak wyzwanie :D dam ci 2 sygnie zobaczysz która ci się podoba :P chyba że ci zależy na czasie

Nie na czasie mi nie zależy :D Róbcie (to było pisane miło żebyście sobie nie pomyśleli że nie wiem jaki jestem) żeby była fajna :D

l9WHU.png

Opublikowano

Maybe that?

Signature :

dvNFT.png

What do you think about that?

@up pokazałeś magię photoshopa / gimpa

:D

Zero świateł, przykra satyna ew. Faza i płaskorzeźba :P

Opublikowano

Up a Dało by radę jakiś mniejszy napis xD Bo chciałbym żeby bardziej ludzie się patrzyli na tą laseczkę xD niż na mój nick.

l9WHU.png

Opublikowano

@Karol22

niechciało mi się robić jakiś wyczepistych sygni bo myślałem że to ma być jakieś proste :P a widze że coś trudnego mu się podoba lsei za jakieś 2 godz zrobie ci sygnie o wiele lepszą :D nie że robie sygnie 2 godz tylko że za 2 godz będe :D

4kbucl.png
Opublikowano

Łap !

Sygna :

l9WHU.png

Avek :

1hlvz.png

@DavMine

Ja to robiłem w 6 minut ... ;P więc to nie jest nic trudnego

xD

Cena 15 lajków i 5 na profku

;)

Dziś 10 jutro 5 Isei

;)

Opublikowano

@Karol22

Bardzo ładne :D Oczywiście jeszcze poczekam na resztę prac i będę wybierać. Oczywiście + za prace (wszystkie) :D

l9WHU.png

Opublikowano

@Karol22

WOW karol naprawdę jak widze twoje sygnie to tylko jest tak że ślaczki jakieś dodasz napiszesz wszystko tą samą czcionką nawet dobrze nie wytniesz zdjęcia zostały resztki człowieku :D ale zobacze co mi wyjdzie

4kbucl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...