Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem paczek z pluginami na serwer freebuild+survival i nie znalazłem żadnej dobrej jestem świeży na tym forum więc nie wiem jak się mogę odwdzięczyć za dobrą paczke z ustawionym permissions itd widziałem ze ostatnio piszecie 'Pomogłem daj plusika ! ' no to za dobrą paczke moge dać takiego plusika :P Moim problemem na dzień dzisiejszy jest denerwujące Xauth lub permissions gdy pobieram paczke pluginów i uruchamiam serwer to albo Xautch nie dziala albo nie widać rang tylko np [default]Kfosicki lub przed zalogowaniem mozna pisac co sie chce.. Prosze o pomoc ! gdyż ten problem denerwuje mnie od 3 dni a chce odpalić serwer 10 slotowy jak narazie :D

Opublikowano

korzystałem z nich i nie działają komendy gracza np ma range normalnie na kolorowo GRacz i nie może wpisać /spawn /tpa /kit tools

Xauth też nie działa bo jak wchodzisz na serwa to nawet przed zalogowaniem można pisać co sie chce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...