Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dlaczego combat strasznie laguje?

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem gdyż grając 2 tygodnie temu bez lagów cieszyłem się grą. Teraz gdy gram mam straszne lagi...komputer ten sam i nawet zrobiłem formata ale nic nie pomogło.

Obraz w grze jest płynny ale co 15-20 sekund strasznie mi tnie, dosłownie klatkuje. Gram sniper only więc jest to duży problem dla mnie. Tak wiem vista to badziewie, lecz pare dni temu wszystko było ok...a teraz formatowanie nie pomaga, reinstalacja gry, game booster. ZUPEŁNIE NIC. Dlatego błagam o jaką kolwiek pomoc

Trochę informacji o sprzęcie:

Rozdzielczość w komputerze 1680x1050 Monitor 23'' natomiast rozdzielczość w grze 1280x1024 lub właśnie 1680x1050.

System:

systemx.jpg

Dane o grafice:

menadzer.jpg

I miejsce na dysku:

dyskj.jpg

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Nie przegrzewa ci się karta? Wyczyść PC w środku.

Aktualne stery?

@@@@@@@@@@@@

Nie czytacie dokładnie tematu :P

reinstalacja gry, game booster. ZUPEŁNIE NIC
Bywalec
Opublikowano

Używasz Gameboostera?

Mi ostatnio ten program na wszystko pomaga.

Nawet niektóre gry bez niego się nie włączają

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nexon jak zwykle coś zj... trzeba czekać aż to naprawią, ale zobacz czy jak zmniejszysz rozdzielczość i dasz Low grafike czy będą mniejsze lagi.

PS; Możesz też użyć GameBooster'a

Opublikowano

PANOWIE!!!

Game Booster nic nie daje, bawiłem się każdą możliwą rozdzielczością i każdymi ustawieniami grafiki high medium czy low...i gra na każdym chodziła tak samo, płynnie lecz właśnie co 15-20 sekund klatkuje, nagram wam kawałek i zobaczymy czy tam coś widać.

Stery myśle aktualne, nie wiem z płytki zgrywane nie z neta-jeżeli macie jakieś pomysły na stery do mojej karty to pomóżcie błaaagaam.

Komputer mógł się przegrać, stał w takim miejscu(między łóżkiem a biórkiem), że mógł się przegrzać...ale czyściłem go wiatraki od graficznej chodzą. Przy ponownym czyszczeniu na co najbardziej uwagę zwrócić?

@PiecuPL to akurat prawda :P wiele informacji jest napisanych o które pytali, no ale nieważne ;)

@Sit@ jak to zrobić?

Pozdrawiam Igor.

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Może i masz rację, spróbuje i dam znać. Nawet youtube mi laguje, ale tylko na pełnym ekranie..

Dodam że mam neta 30 Mb/s ...

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Może i masz rację, spróbuje i dam znać. Nawet youtube mi laguje, ale tylko na pełnym ekranie..

Dodam że mam neta 30 Mb/s ...

Też tak miałem, że youtube lagował... Nic mi nie pomagało to się wkurzyłem i zrobiłem formata i po problemie.

Przy 50mb/s

Opublikowano

Mnie format nie pomaga...

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Zrób formata i wgraj cały system od nowa. Ja miałem lagi i tak zrobiłem, teraz wszystko ładnie śmiga.

Zainstaluj tylko na PC, programy takie jak:

Avast Free Antyvirus

Google Chrome

BS Player Free

Ccleaner i ts3

Ja mam tylko te programy zainstalowane + Combat Arms i ładnie wszystko śmiga bez żadnej ścinki.

Opublikowano

Laguje bo Nexon jest bardzo skupiony nad zarabianiem cashu a nie poprawienie warunków Gry . dla tego co raz mniej lubi gra w to ścierwo , początki nie powiem były zajebiste ... uwielbialem ta gre ale teraz porównując inne Gry do Ca to kawał gówna ;) ...

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Znów jebanych hackerow sie robi plaga i kurwa laguja gre cioty !!!!!

Racja...w amerykańskim CA jest mnie hacków, wiecie czemu? Bo tam combat to raj dla graczy...mówię o eventach

Patrzcie permy jakie można u nich kupić -,-

Pierdole wyjeżdżam do stanów :D

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Myślicie że gdy wgram Windows7 będzie lepiej? Mniej lagów?

_SniiP_IgoR_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...