Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać skradzione konto z MineCash

KillerMaxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :),

w tym temacie przedstawię, jak odzyskać konto, które zostało skradzione keylogger'em w modzie MineCash.

1. Wchodzimy na stronę http://minecraft.net/ .

2. Logujemy się na swoje konto (jeśli pokazuje że jest błędne hasło to klikamy "Forgot password?", następnie w puste miejsce wpisujemy swój nick z gry, zatwierdzamy i na e-mail'a przychodzi nam nasze hasło).

3. Jak już się zalogowaliśmy na swoje konto, to klikamy zakładkę "Profile".

4. W tej zakładce poszukujemy napisu "Click here to change your password" i klikamy go.

5. W "Old password" wpisujemy hasło jakim się logowaliśmy na konto, w "New password" wpisujemy nowe hasło, a w "New password confirmation" powatarzamy nowe hasło i klikamy "Sumbit".

6. Brawo! :D Twoje hasło zostało zmienione i teraz nie powinno być żadnych problemów z kontem. :) Konto zostało przywrócone i miejmy nadzieję, że stwórcy tego mod'a (MaciekTMPL, znany też jako SzejkGaming i Negatyw, znany także jako SirTruskawka) zostaną ukarani.

To tyle z mojej strony :)

184474_524244607594456_79800903_n.png
Opublikowano

O KURWA SERIO?! KURDE NIGDY NIE UMIAŁEM..

nie potrzebne kto hasła przypomnieć nie umie ^^

Wiele osób. Może ty nie zostałeś okradziony i nie wiesz jak to jest jeśli chcesz pograć w daną grę a tu się okazuje, że konto niedziała bo Ci ktoś ukradł. Poradnik Przydatny jak najbardziej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy wpisuje odziskane hasło to i tak pisze złe hasło co mam robić ?

Kiedy wpisuje odziskane hasło to i tak pisze złe hasło co mam robić ?

Opublikowano

ŻADNE KONTO NIE ZOSTAŁO SKRADZIONE PRZEZ MINECASH BYŁY TYLKO WYKORZYSTYWANE NA ATAKI NA SERWRY MINECRAFT !

JAK KTOŚ STRACIŁ KONTO TO NIE PRZEZ MINECASH TYLKO Z WLASNEJ GŁUPOTY...

NO CHYBA ZE KTOS KUPIL KONTO ZA 10 ZŁ NA ALLEGRO

Opublikowano

ŻADNE KONTO NIE ZOSTAŁO SKRADZIONE PRZEZ MINECASH BYŁY TYLKO WYKORZYSTYWANE NA ATAKI NA SERWRY MINECRAFT !

JAK KTOŚ STRACIŁ KONTO TO NIE PRZEZ MINECASH TYLKO Z WLASNEJ GŁUPOTY...

NO CHYBA ZE KTOS KUPIL KONTO ZA 10 ZŁ NA ALLEGRO

Z wlasnej glupoty zastanow sie co mowisz para osob wypuszcza modpack tak jak teraz ma np polski pingwin czy ktos inny ktos pobiera mowi aaa pogram na modach nie chce mi sie samemu modpacka budowac a tu jeb nie ma konta . po za tym konta zostaly skradzione i szczerze nie obchodzi mnie w jakim celu zostaly uzyte poniewaz nabywcy posiadli konta w nielegalny sposob ani bez zgody i uprzedzenia wlascicela konta.

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...