Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Guner co maxować jaka broń

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tz na maxa mam tarcze puki co dobrze mi sie tak gra poziadam uber plecodrapa i packe na muchy pistolet piracki zastanawiam sie czy nie kupic 2 strzelb do gry jak to opisał/a

Googlus http://www.mpcforum.pl/topic/502091-info-style-poszczegolnych-klas/

4. LR SG + LR SG + Bazooka

Poziom posiadam cały 10 :) max tarcza i 1 w bieg (nie przepam za moimi bronmi) dlatego musle o dwoch strzelbach

potrafie korzystać z obcji szukaj przeszperałem forum nie znalazłem odpowiedzi ;/ poza tym w obecnej mecie tamte posty mozna uznać za niedo przedawnione

(mało kto poleca panzerniszczyciela na snajpera posiadam osobiście ulepszonego na 3 pociski i z przeszywajacym jestem w stanie sciagnac każdego jednak wole gre gannerem)

Dlatego co maxowac i czy wardo jeszcze grac na dwie strzelby, może mi ktoś opisać troszke bardziej ten styl bede wdzieczny

przeptraszam za rozwiązłość i brak ładu, składu

Opublikowano

Na gunnerze nie warto grać na 2 strzelby.

Graj tak: Super Szwajcar+MCS+bazooka.

A na tak niskim lvlu radze ci maxować FF (Szaleńczy Ostrzał).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

gralem jak piszesz wyzej jednak taka gra mnie nie cieszy wolal bym grac z team (gram z znajomymi) i robić cos dla nich dlaczego twierdzisz ze gra dwoma strzelbami nie ma sensu?

Opublikowano

Widziałem wielu gannerów którzy tak graja znalazłem wontek na forum tylko czy w obecnej mecie to jest oplacale....

Nie lepiej zainwestować w coś innego, ślepy nikt nie jest to co sie wyrabia odwraca troszke batka ;/ niektóre bronie staja sie zbyt op (panzerniszczyciel pozwala rozwalenie kazdego czolgu na kilka strzalow z powiekszonym magazynkiem, ciagle krytyki u medyka... itd ) ja lubie grac gannerem tylko nie wime co teraz, jestem nowy zaczynam dopiero... Wladowalem troszke w F (bo moge sobie na to pozwolić od czasu do czasu) jednak nie lubie przepłacać za śmieci. To też znalazłem sie na tym forum zaciekawiło mnie kilka tematów postów i znalazłem własnie temat Googlus 'a odnośnie styli gry zaciekawiły mnie dwie strzelby. Tylko czy warto w nie inwestowac (aby kupic obie musiał bym kupic 7k F). Tu kolejne pytanie Czy te strzelby lrpshotgun.pngtrafiają sie w ofertach dnia watro czekać? w ogóle warto tak grać??

Opublikowano

rozumiem ciagle przełączanie pomiedzy 1 i 2 bronia z czego 1 z tych strzelb musi być kradziona(w moimprzypadku on royali "zapożyczona") tak? Jakie skile pod te technike rozwijac?

Nom i oczywiście czy to muszą byc akurat te strzelby może są lepsze :)

Opublikowano

aha czyli tarcza i szybkość:)? mówiłem ze dopiero zaczynam^^ myśle ze spróbuje swoich sił może ten styl lub SR SG + LR SG + Bazooka

dziękuje za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...