Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Priv serwer hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kolejny problem otóż zrobiłem koledze konto w navicatcie i jak on sie chce zalogować ze swojego kompa to nie może bo wyskakuje błąd "Błąd podczas łączenia się z serwerem" mimo tego że serwer jest włączony a on połączony ze mną na hamachi. Ale dziwniejsze jest to że z mojego kompa można się zalogować, może mi w tym ktoś pomóc?

Opublikowano

Dal w serverinfo.py twoje IP z normalna koncowka? masz wlaczony PortMap,porty odblokowane? uzywa lunchera2010v2?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

no więc tak: porty mam odblokowane w serverimfo ma moje ip z hamachi z normalną końcówką a ja mu gre skopiowałem więc ma wszystko tak jak ja wiec czemu nie działa??

Opublikowano

pliki serwerowe by badar antywirus u nas off zapora tak samo...

@EDIT nie wiem czy to coś da ale jak on sie chce zalogować to na Vboxie mi pisze tak: "connect: Operation timed out" a u nie go jest napisane błąd podczas łączenia się z serwerem...

Opublikowano

Widże , że TEKKEN5 pomaga tylko w łatwiejszych sprawach , a w reszte się nie angażuje

-.-

To jeszcze tak :

Portmap oblokowane porty z ip hamachi z końcówką .100

Jeżeli nie działa załatw innego portmapa , bo niektóre są całkiem "nie takie".

Daj mu swojego całego clienta , z którego ty korzystasz i niech zmieni tylko IP

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Up pomagalem tej osobie na pw to raz a 2 po co nabijasz posty? ja mu to wszystko napisalem ;) na pw i tu

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...