Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chce kupić nowego KOMPA i nie wiem czy mi sie opłaca HELP

Elitarny-96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie witam.

Chce kupić nowego pc.

Ogólnie sie nie znam na Kompach jeśli chodzi o parametry itp.

Dowiedziałem sie że lepiej kupić pc Składanego niż gotowca

Znalazłem sklep gdzie można kupić pc na części pisałem z typem i zaoferował mi pc za 1750 zł

Oto on :

Obudowa z zasilaczem 500W, Płyta AMD FM2 z USB 3.0, Procesor AMD 4x3,2GHz w turbo do 3,7GHz, pamięć 4GB DDR3 z radiatorami, dysk 500GB Sata3, nagrywarka DVD-RW DL i grafika nVidia GTX650Ti

Windows 7

I tylko tyle wiem za 1750 zł opłaca mi sie kupić ?

Serdecznie pozdrawiam ogarnięte odpowiedzi like :)

Opublikowano

Prosze o szybkie odpowiedzi bardzo mi zależy na waszej opini bo nie wiem czy go kupić czy nie a mam zamiar jechać po niego w te sobote o 16-30 pozdrawiam

Opublikowano

Na szybko mogę powiedzieć żebyś na pewno nie brał zasilacza wbudowanego w obudowę.

Powiedz jakie firmy jest dysk, pamięci i nagrywarka

@

Ile masz kasy do wydania ?

Opublikowano

Na szybkęsa odpowiem ci, że nie opłaca się nawet za "zeta" go brać. To jest kupa, a nie komputer. Nie orientuję się w cenach, ale wychaczysz 965BE + 8GB Balistów + HD7770 + Deus 500W + 870-C45

Opublikowano

1800 złani grosza więcej ! a czemu mam go nie brać co może być źle oco chodzi ? pomocy

Poleci mi BF3 na max wymaganiach ?

I far-cry3 będzie jak chodził ?

Opublikowano

A tego pc co mam zamiar kupić to cośjest w nim nie tak ? Wytłumaczycie mi to ? nie opłaca sie go za taką cene czy co ?

I czy do gierek będzie w miare dobry ?

Opublikowano

A tego pc co mam zamiar kupić to cośjest w nim nie tak ? Wytłumaczycie mi to ? nie opłaca sie go za taką cene czy co ?

I czy do gierek będzie w miare dobry ?

Jak mamy ci, to wytłumaczyć? Jest słaby i tyle.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja bym w zestawie pingwina dał grafikę na

http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-radeon-hd6850-1gb-ddr5-256bit-2xdvi-hdmi-displayport-box-r6850-pm2d1gd5-360777/

bo jest wydajniejsza a już mało który sklep ją sprzedaje.

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.

http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/

to ta usługa lub pendrive, dokładnie ten

http://www.morele.net/pendrive-good-ram-gooddrive-twister-4gb-czarny-196953/

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O6A2MVKEK1

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu lub pendrive'a zmieni się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...