Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wasze ulubione bronie.

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jako że od premiery już trochę minęło zapewne każdy z was ma swój "typ". Zapraszam do małej dyskusji gdzie możecie wymienić swój i dlaczego właśnie on.

Opublikowano

Polecam MSMC - Broń dobra na każdy tryb + jest na ESL ( wtajemniczoni wiedzą co to ).. co tyczy ją bronią do " wyskillowania " To z SMG

DSR 50 - Jest mocniejsze niż Ballista, Jest dostepne na ESL i nie strzela hitmarkow To z Snajperek

AN 94- Jest to jak AK47 z poprzednich części Call of Duty, mocny promień rażenia i jest to broń szturmowa

Pozdrawiam <3

76561198048736832.png

Opublikowano

Z SMG to najbardziej lubię CQM Chicoma z dodatkiem Tryb ognia. Jest to świetna broń zarówno na dystans, jak i w walce w zwarciu. Gdy widzimy wroga daleko, przełączamy na tryb serii (z FMJ'otem gwarantowany kill) ognia, a gdy biegamy to ogień ciągły. Polecam do wypróbowania :)

Z karabinów szturmowych korzystam z M8A1 i z M27 - ta druga to taki imo odpowiednik M4A1 z MW2. Bardzo fajnie mi się z niej strzela.

Z shotgunów to polecam Remingtona 870 MCS - ściąga na hita i fajnie wygląda xD

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Z smg Polecam zagrać vektorem. fajna bron a z dodatkami na celność to kosi

Z karabinów to raczej m27 ;p bardzo mały odrzut

A snajperki to DSR lub Ballista to już według upodobania iż jedna i druga wg. mnie jest dobra ale sam jednak wole DSR ponieważ wydaje mi się celniejsza. Ale i ballista ma swoje plusy. np. że jest to najkrócej przybliżająca się snajperką

Opublikowano

Z r870 mam ok. 700 killi ale po tym jak wbiłem na golda to mi się znudził ;) FAL na full auto kosi [najlepszy ar]. Ze snajperek to ballista. Smg ostatnio mało gram bo są nudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...