Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Kamermod.

fpSikowY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ja znowu mam problem nie wiem co się stało mi z kamer modem... Kiedy włączam odpychanie z konia on to wywala mnie z kamer moda, gdy właże na serwa nie działa to... i po 5 skundach mnie wywala i jeszcze na dodatek nie widze konia pomoże ktos? Albo proszę, aby ktoś dał mi linka do starszej wersji kamer moda, byle by była komenda /expd, ThX i miłego wieczoru.

Opublikowano

Privek ; ) Pandora mt2 chcę,aby przynajmniej działa komenda /expd i odpychanie z konia ; ) i żebym widział konia... ;D PLS pomożcie!

Aktualnie korzystam z metka : metin_2011sf_2012 chyba taka nazwa ale dzis ja pobralem z metin2mod.tk ; /

Opublikowano

kamer nic nie odpisuje. A właśnie już prawie all działa tylko nei działa 1... Kiedy właże na konia albo militara albo jakąś pieczęć lwa czy coś nie widać go... ani konia ani nic... po prostu jak bym wsiadał na niewidzialnego konia... i jak bije moby na tym koniu to mnie po 3 sekundach wywala pomorzcie pls!

Opublikowano

kamer nic nie odpisuje. A właśnie już prawie all działa tylko nei działa 1... Kiedy właże na konia albo militara albo jakąś pieczęć lwa czy coś nie widać go... ani konia ani nic... po prostu jak bym wsiadał na niewidzialnego konia... i jak bije moby na tym koniu to mnie po 3 sekundach wywala pomorzcie pls!

Z tego co pamiętam to na pandorze są teraz inne konie, których nie widać na modzie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano
Czyli na pandorze na kamer modzie nie pogram już tak? ; )

Pograć pograsz, ale konia widzieć nie będziesz.

Opublikowano

Wyciagnij pliczek moblist.txt z klienta pandory i podmien z tym w folderze "mod". Na stronce metin2mod.tk masz poradnik jak to zrobic. Powodzenia i licze na lajka.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

Ta dzięki... Dzięki wam rozj***łem sobie całego kamer moda... jakiś długi błąd wyskakuje a na końcu pize : Run - exceptions.AttributeError:"module" object has no attribute "injectDLL" Tyle pize a ha i ten błąd nazywa się LOG wie ktoś o co chodzi?

A ha i tam pisze ze mam skopiować pliki npc,npc2,monster,monster 2 to maja byc eix i apk czy tylko eix albo apk?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...