Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Amerykańskie drzewko rozwoju Matilda&Churchill

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra. Kilka pytań. Odpowiedzi nagradzam Like'ami.

Moje Czołgi:

• Hetzer
  • Matilda
  • Churchill
  • M5 Stuart

• Mam Matilde z statusem Elitarny i załogą 92%. Warto ulepszyć załogę na 100% i ją trzymać?
  • Odblokowałem Churchilla i nim gram. Ogólnie *****, działo ma badziewne. Czy działa odblokowane po nowej wieży będą dobre?
  • Czy warto iść dalej tym drzewkiem rozwoju?
  • Czy może lepiej pójść w inne?

Opublikowano

co do churchill'a to z kolejnymi działami da się grać, lecz z tego co wiem dalej churchill VII jest też na początku do ****

Opublikowano

ach.. czyli z tym * działem zbierać 2k XP... A może i 4k XP jak zawieszenie będzie za słabe...

Opublikowano

- Tak warto zrobić na 100% i zostawić do następnych tierów

- Nie wiem ( nie gram Anglikami ) ale na pewno. Wiem to że z tieru na tier są coraz lepsze.

- Tzn w jakie drzewko ? Ja bym Ci radził iść w drzewko ZSSR ponieważ jest to najłatwiejsza droga do sukcesu. Tiery często brane na kompanie ( Kw-1s/ IS-3 ) jak na na CW ( IS-7 ).

-Pozwolę sobie podać mój przykład. Ja gram Francuzami HT i Artą uważam ( każdy mi przyzna tą racje ) że Francuzi to najtrudniejsze drzewko rozwoju z całej gry zwłaszcza HT ponieważ nie mają oni pancerza ale dysponują rewelacyjnymi działami z magazynkami dobrą celnością szybkością a przede wszystkim penetracją. Niektórymi z nich można zdjąć na magazynek np IS-3. Co do tematu jak wyższy punkt radzę Ci iść w ZSSR ( najłatwiejsza droga dla nowicjusza )

Opublikowano

Graj graj anglikami ; ) Są naprawdę bardzo dobre ; ) Po wymaksowaniu są świetne ^ ^ A oto parę SS

1 SS jest z Black Princ-a , Reszta z Caernarvon--a

Dał bym wiecej SS ale nie chcą mi wejsc jakiś błąd wyskakuje ; /

post-486591-0-35920000-1356737557_thumb.png

post-486591-0-97857400-1356737561_thumb.png

post-486591-0-97971900-1356737576.png

post-486591-0-27356600-1356737727_thumb.png

post-486591-0-64721800-1356738291_thumb.jpg

Opublikowano

Widzę ,że jesteś początkującym graczem więc tak Anglików rozwijaj sobie dalej bo są to naprawdę niezłe czołgi wbrew temu co niektórzy o nich sądzą.

Dodatkowo radził bym rozwijać drzewko Niemieckich TD lub Rosyjskich TD gdyż to podstawa gdybyś potem chciał brać udział w ESL/Wojnach Klanów

Opublikowano

Dobra. Napisałem listę moich czołgów w garażu.

Wykorzystam wasze wskazówki, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...